Boerderijvloer

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Boerderijvloer

Een boerderijvloer is een sterke en karaktervolle vloer die bijdraagt aan meer sfeer in uw interieur. Boerderijvloeren hebben al een heel leven achter zich en zijn gemaakt van sterk grenenhout. Ambianza in Meerkerk is hét adres voor de aankoop van dit type vloer. Met een passend advies stapt u altijd tevreden onze showroom uit. Kom langs en laat u verrassen!

Kom langs in onze showroom

Een oude boerderijvloer met een unieke uitstraling

Vloeren met een verleden, dat is een mooie omschrijving van een boerderijvloer. Ze zijn namelijk jarenlang belopen door hardwerkende boeren en dat geeft deze verouderde houten vloeren een nostalgisch en karaktervol charisma. Het witte grenenhout heeft een intensieve behandeling gekregen en is daardoor klaar om te worden gelegd in uw woning. Naast een boerderijvloer bieden wij u de keuze uit nog meer ambachtelijke vloeren, waaronder:

Waarom u een vloer koopt bij ons

Uw nieuwe boerderijvloer is bij ons in goede handen. Bij Ambianza staan uw behoeften centraal en werken we uiterst zorgvuldig om u de rustieke vloer te bieden die u wenst. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en adviseren u graag bij het maken van uw keuze. Ook maatwerk is geen enkel probleem. Bezoek daarom onze showroom of bel ons op 0183-745 006 voor advies of het maken van een afspraak. Wij zijn goed bereikbaar vanuit onder andere Rotterdam, Dordrecht en Utrecht.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 10:00 – 17:00
  • Wo 10:00 – 17:00
  • Do 10:00 – 17:00
  • Vr 10:00 – 17:00
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza