Castle Stones Bricks

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Castle Stones Bricks

Met Castle Stones Bricks kiest u voor een vloer met historisch karakter. Een interessante keuze als u op zoek bent naar een nieuwe vloer en uw voorkeur uitgaat naar een monumentale en sfeervolle uitstraling. Ambianza is dé plek voor de aankoop van een vloer met Castle Stones Bricks en tegen een goede prijs bovendien.

Kom langs in onze showroom

Castle Stones Bricks zijn sterk en authentiek

Castle Stones Bricks zijn erg geliefd vanwege hun historische uitstraling en duurzame karakter. Deze kasteelvloeren zijn gemaakt van ijzersterke stenen die slijt- en kleurvast zijn. Bricks en Stones-vloeren bestaan uit handgemaakte stenen die u al snel in nostalgische sferen brengen. Ze krijgen hun historische uitstraling door een bijzondere nabewerking. Hierdoor voelt u zich de koning te rijk in uw eigen kasteeltje met een stenenvloer van Castle Stones Bricks. Onze Bricks en Stones zijn geschikt voor iedere ruimte in huis, zoals de woonkamer en de badkamer. Laat u verrassen door ons veelzijdige assortiment met stenen en prachtige rustieke vloeren.

Wat is de prijs voor een vloer van Castle Stones Bricks?

De prijs van Castle Stones en de speciale Bricks en Stones is afhankelijk van de vloeroppervlakte binnen uw interieur. Daarnaast hebben ook het soort en de kleur van de stenen invloed op de prijs. Heeft u vragen over de prijs van Castle Stones Bricks of twijfelt u of de Castle Stones Dallen-collectie beter in uw ruimte past? Schroom dan niet om advies in te winnen bij onze vloerenspecialist. Wij helpen u als geen ander om een goede beslissing te maken.

Hierom bezoekt u onze showroom

Het is altijd interessant om Castle Stones Bricks voor een aangename prijs te kopen. Bij ons verzekert u zich bovendien van betrouwbaar advies en profiteert u van een breed aanbod aan services. Onze dienstverlening stopt namelijk niet na de aankoop van een vloer. Kom daarom eens naar onze showroom in Meerkerk bijvoorbeeld om de prijs van uw Castle Stone Bricks te bespreken. Wij zijn goed bereikbaar vanuit onder andere Rotterdam, Dordrecht en Utrecht. Schroom ook niet om ons te bellen op 0183-745 006 voor advies op maat over onze Bricks en Stones.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 10:00 – 17:00
  • Wo 10:00 – 17:00
  • Do 10:00 – 17:00
  • Vr 10:00 – 17:00
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza