Castle Stones Bricks

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Castle Stones Bricks

Met Castle Stones Bricks kiest u voor een vloer met historisch karakter. Een interessante keuze als u op zoek bent naar een andere vloer en uw voorkeur uitgaat naar een monumentale en sfeervolle uitstraling. Ambianza is dé plek voor de aankoop van een Bricks en Stones Castle-vloer. Kom naar onze showroom en laat u adviseren door een van onze specialisten.

Kom langs in onze showroom

Castle Stones Bricks zijn sterk en authentiek

Castle Stones Bricks zijn erg geliefd vanwege hun historische uitstraling en duurzame karakter. Deze kasteelvloeren zijn gemaakt van ijzersterke stenen die slijt- en kleurvast zijn. Bricks en Stones vloeren bestaan uit handgemaakte stenen die u al snel in nostalgische sferen brengen. Ze krijgen hun historische uitstraling door een bijzondere nabewerking. Dankzij de authentieke uitstraling voelt het alsof u in een kasteel woont. De stenen zijn geschikt voor iedere ruimte in huis, zoals de woonkamer en de badkamer. Laat u verrassen door ons veelzijdige assortiment stenen vloeren en maak een keuze.

Wat is de prijs voor een vloer van Castle Stones Bricks?

De prijs van Castle Stones en de speciale Bricks en Stones is afhankelijk van de vloeroppervlakte binnen uw interieur. Daarnaast hebben ook het soort en de kleur van de stenen invloed op de prijs. Heeft u vragen over de prijs van Castle Stones Bricks of twijfelt u of de Dallen-collectie beter in uw ruimte past? Schroom dan niet om advies in te winnen bij onze vloerenspecialist. Wij kunnen u als geen ander helpen een goede beslissing te maken.

Hierom bezoekt u onze showroom

Het is altijd interessant om Castle Stones Bricks voor een aangename prijs te kopen. Bij ons verzekert u zich bovendien van betrouwbaar advies en profiteert u van een breed aanbod aan services. Onze dienstverlening stopt namelijk niet na de aankoop van een vloer. Kom daarom eens naar onze showroom in Meerkerk. Wij zijn goed bereikbaar vanuit onder andere Rotterdam, Dordrecht en Utrecht. Schroom ook niet om ons te bellen op 0183-745 006 voor advies op maat.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Laat je inspireren en bezoek onze showroom

Bij Ambianza zetten we uw tevredenheid voorop. Van het gesprek in de showroom tot de werkzaamheden bij u thuis. Wij regelen alles, zodat u geen zorgen hoeft te maken. Wij willen dat u ook bij ons een beetje thuis voelt.

Een grote showroom in Meerkerk

Een passend en betrouwbaar advies

Een gegarandeerde veiligheid

Een volledig ontzorgde installatie

Een stijl die bij ú past

Een maatwerk realisatie

Maak een afspraak