Castle Stones Dallen

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Castle Stones Dallen

Castle Stones Dallen is een stenenserie met een robuust en authentiek karakter. De serie bestaat uit diverse originele stenen en is afkomstig uit de Franse Bourgogne. Met dat soort stenen geeft u uw interieur een unieke uitstraling. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw vloer van Castle Stones Dallen.

Kom langs in onze showroom

Castle Stones Dallen zijn robuust en authentiek

Castle Stones Dallen worden onder meer gebruikt in monumentale gebouwen, kloosters en kerken. Deze kalksteen doet het ongetwijfeld goed in uw interieur, waardoor het de moeite waard is om bij ons te ontdekken wat binnen uw budget mogelijk is. Dit stijlvolle steenmateriaal is toepasbaar in diverse ruimtes in huis. De stenenserie Castle Stones Dallen levert u bovendien diverse voordelen op. Zo zijn Castle Stones gemakkelijk te reinigen en onderhouden. Bovendien koopt u de vloer in de kleursamenstelling die u het meest aanspreekt. Daarnaast is het mogelijk om een vloer van dit materiaal te combineren met andere steensoorten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan authentieke Terra Stones. Ook zijn onze Castle Stones Bricks altijd een prachtige keuze.

Ontvang professioneel advies en uiterst scherpe prijzen

Bij Ambianza profiteert u van professioneel advies op maat en uiterst scherpe prijzen. Bovendien staan bij onze vakspecialisten uw wensen en behoeften altijd centraal. De beste beleving ervaart u in onze showroom te Meerkerk die goed bereikbaar is vanuit steden als Rotterdam, Dordrecht en Utrecht. Hier bewondert u ook ons complete aanbod aan vloeren. Kom langs of bel ons op 0183-745 006 voor meer informatie.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 10:00 – 17:00
  • Wo 10:00 – 17:00
  • Do 10:00 – 17:00
  • Vr 10:00 – 17:00
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza