Castle Stones Dallen

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Castle Stones Dallen

Castle Stones Dallen is een stenenserie met een robuust en authentiek karakter. De serie bestaat uit diverse originele stenen en is afkomstig uit de Franse Bourgogne. Met dit soort stenen geeft u uw interieur een unieke uitstraling. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een vloer van Castle Stones Dallen in uw woning.

Kom langs in onze showroom

Castle Stones Dallen zijn robuust en authentiek

Castle Stones Dallen stenen worden onder meer gebruikt in monumentale gebouwen, kloosters en kerken. Het kalksteen doet het ongetwijfeld goed in uw interieur en daagt u uit om te kijken wat er binnen uw budget mogelijk is. Het is toepasbaar in diverse ruimtes in huis. De stenenserie Castle Stones Dallen levert u bovendien diverse voordelen op. Zo zijn de stenen gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Bovendien koopt u de vloer in een kleursamenstelling die u het meest aanspreekt. Ook is het mogelijk om een deze vloer te combineren met een andere soort vloer, zoals de Raw Stones of Castle Stones Bricks. Neem hiervoor een kijkje bij ons complete aanbod vloeren.

Ontvang professioneel advies en uiterst scherpe prijzen

Bij Ambianza profiteert u van professioneel advies op maat en uiterst scherpe prijzen. Bovendien staan bij onze vakspecialisten uw wensen en behoeften centraal. De beste beleving doet u op in onze showroom te Meerkerk die goed bereikbaar is vanuit steden als Rotterdam, Dordrecht en Utrecht. Kom langs of bel ons op 0183-745 006 voor meer informatie.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Laat je inspireren en bezoek onze showroom

Bij Ambianza zetten we uw tevredenheid voorop. Van het gesprek in de showroom tot de werkzaamheden bij u thuis. Wij regelen alles, zodat u geen zorgen hoeft te maken. Wij willen dat u ook bij ons een beetje thuis voelt.

Een grote showroom in Meerkerk

Een passend en betrouwbaar advies

Een gegarandeerde veiligheid

Een volledig ontzorgde installatie

Een stijl die bij ú past

Een maatwerk realisatie

Maak een afspraak