Cobble Stones

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Cobble Stones

Cobble Stones zijn prachtige tegels voor uw woning. Afhankelijk van uw woonwensen dragen ze bij aan een absolute verfraaiing van uw interieur. Bij Ambianza in Meerkerk, nabij Utrecht, bent u aan het juiste adres voor Cobble Stones van Castle.

Kom langs in onze showroom

Cobble Stones voor een authentiek interieur

Cobble Stones maken deel uit van ons veelzijdige aanbod aan vloeren. Elke steen heeft zijn eigen kleur en uitstraling. Luxe, warm en levendig zijn begrippen die passen bij deze soort stenen en hierdoor zijn ze in veel verschillende situaties een goede keuze. U staat er niet alleen voor, wij staan te popelen om u bij te staan met advies op maat.

Welke voordelen bieden Cobble Stones van Castle?

Cobble Stones van Castle zijn toepasbaar in allerlei interieurprojecten. De stenen zijn van de allerbeste kwaliteit en voelen prettig aan. Het is in sommige gevallen ook mogelijk om stenen aan de muur te bevestigen. Laat u hierover informeren door onze vakspecialisten. Bij ons vindt u niet alleen een ruim aanbod aan Cobble Stones, maar ook andere Castle Stones zoals de Castle Stones Bricks en Castle Stones Dallen.

Vertrouw op onze expertise

Onze vloerspecialisten geven een goed advies over de Cobble Stones en doen er alles aan om u naar tevredenheid te helpen. We stellen uw wensen centraal en sluiten daar met ons advies op aan. U bent van harte welkom in onze showroom, maar schroom ook zeker niet om ons te bellen op 0183-745 006 voor advies op maat voor uw interieur.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 10:00 – 17:00
  • Wo 10:00 – 17:00
  • Do 10:00 – 17:00
  • Vr 10:00 – 17:00
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza