Elektrisch aangevoerde inbouwhaard

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Inbouwhaard elektrisch

Voor een sfeervol vuur is tegenwoordig ook een inbouwhaard met elektrische aanvoer een uitstekende keuze. Een groot voordeel van deze soort verwarming is het feit dat er geen rookkanaal of gasaansluiting vereist is. Zolang uw huis beschikt over elektriciteit, is het mogelijk om elektrisch een inbouwhaard te laten plaatsen. Ambianza uit Meerkerk, nabij Utrecht, helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Kom langs in onze showroom

De perfect inbouwhaard voor is wellicht elektrisch

Onze specialisten beschikken over veel kennis op het gebied van haardtechniek. Deze passen we voor u toe om u zodoende de best mogelijke elektrisch aangevoerde inbouwhaard aan te bieden. Bij elektrische haarden is het namelijk belangrijk dat de vlammen er realistisch uitzien. Doordat wij constant de markt analyseren weten wij precies welke merken hier het beste in slagen. Daarnaast is de warmtevoorziening van een elektrisch aangevoerde inbouwhaard bijzonder efficiënt. U profiteert dus van een milieuvriendelijke haard. Als waarde hecht aan duurzaamheid is elektrisch verwarmen een mooi brandstof alternatief voor uw inbouwhaard.

Profiteer van ons advies

Laat ons u adviseren wat betreft uw inbouwhaard met elektrische aanvoer. Wij vertellen u alles over de oplevermogelijkheden en specificaties van dit soort verwarming. Als u ons benadert, staan wij u graag te woord. Bel naar  0183-745 006 of vul het contactformulier in.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza