Kasteelvloer

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Kasteelvloer

Door het kopen van een kasteelvloer geeft u uw interieur een unieke glans. De houten vloer met verouderd karakter lijkt zo uit een kasteel te komen en kenmerkt zich door zijn robuuste en eigenzinnige uitstraling. Ambianza in Meerkerk, nabij Utrecht, is hét adres voor de aankoop en het leggen van dit type vloer bij u thuis. Dankzij een breed aanbod en uitmuntende service doet u in onze winkel altijd een geslaagde aankoop.

Kom langs in onze showroom

De kasteelvloer is een robuuste vloer met karakter

Een kasteelvloer van Ambianza is veelal gemaakt van eikenhout. U kunt deze houtsoort extra dimensie meegeven door de vloer optisch te laten verouderen, zonder dat de kwaliteit ervan achteruitgaat. Zo geeft u uw vloer een authentiek karakter. Elke plank van deze vloer heeft een eigen karakter en uitstraling en doet het goed in combinatie met vloerverwarming. Overweegt u om een kasteelvloer te kopen? Laat u dan eerst informeren door een vloerenspecialist. Wij weten alles van dit soort vloeren en staan voor u klaar.

Een ruim aanbod vloeren en haarden

Ambianza heeft zich gespecialiseerd in mooie en ambachtelijke vloeren. Toch hebben we u nog meer te bieden. Bekijk bijvoorbeeld eens ons assortiment haarden en houtkachels. Wilt u een goede indruk krijgen van wat er allemaal mogelijk is als u een kasteelvloer in combinatie met een houthaard wilt kopen? Bekijk dan onze gerealiseerde projecten en doe inspiratie op voor uw eigen interieur.

Kom naar onze showroom en profiteer van de voordelen

Een kasteelvloer kopen in onze winkel is om meerdere redenen interessant. Zo nemen wij uw wensen als uitgangspunt en komen we u daarin tegemoet met deskundig advies op maat. Onze vakspecialisten werken uiterst nauwkeurig en daarnaast kunt u ons ook in de toekomst inschakelen voor advies. Voor meer informatie belt u naar 0183-745 006 of komt u een kasteelvloer kopen in onze showroom.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Laat je inspireren en bezoek onze showroom

Bij Ambianza zetten we uw tevredenheid voorop. Van het gesprek in de showroom tot de werkzaamheden bij u thuis. Wij regelen alles, zodat u geen zorgen hoeft te maken. Wij willen dat u ook bij ons een beetje thuis voelt.

Een grote showroom in Meerkerk

Een passend en betrouwbaar advies

Een gegarandeerde veiligheid

Een volledig ontzorgde installatie

Een stijl die bij ú past

Een maatwerk realisatie

Maak een afspraak