Kasteelvloer

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Kasteelvloer

Door het kopen van een kasteelvloer geeft u uw interieur een unieke glans. De houten vloer met verouderd karakter lijkt zo uit een kasteel te komen en kenmerkt zich door zijn robuuste en eigenzinnige uitstraling. Kasteelvloer kopen doet u bij Ambianza in Meerkerk, nabij Utrecht. Wij zijn hét adres voor de aankoop en het leggen van een kasteelvloer bij u thuis. Dankzij een breed aanbod en uitmuntende service doet u in onze winkel altijd een geslaagde aankoop.

Kom langs in onze showroom

De kasteelvloer is een robuuste vloer met karakter

Een kasteelvloer van Ambianza is veelal gemaakt van eikenhout. U kunt de Castle Stones extra dimensie meegeven door de vloer optisch te laten verouderen, zonder dat de kwaliteit ervan achteruitgaat. Door een kasteelvloer te kopen en te (laten) leggen geeft u uw vloer een authentiek karakter. Elke plank van deze vloer heeft een eigen karakter en uitstraling en doet het goed in combinatie met vloerverwarming. Overweegt u om een kasteelvloer te kopen? Laat u dan eerst informeren door een vloerenspecialist. Wij weten alles van dit soort vloeren en staan voor u klaar.

Kom naar onze showroom en profiteer van de voordelen

Een kasteelvloer kopen in onze winkel is om meerdere redenen interessant. Zo nemen wij uw wensen als uitgangspunt en komen we u daarin tegemoet met deskundig advies op maat. Onze vakspecialisten werken uiterst nauwkeurig en daarnaast kunt u ons ook in de toekomst inschakelen voor advies. Voor meer informatie over ons aanbod aan vloeren belt u naar 0183-745 006 of stuurt u een e-mail naar info@ambianza.nl. Voor het kopen van kasteelvloer bent u ook steeds welkom in onze showroom.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 10:00 – 17:00
  • Wo 10:00 – 17:00
  • Do 10:00 – 17:00
  • Vr 10:00 – 17:00
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza