Massief eiken vloer

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Massief eiken vloer

Met een massief eiken vloer kiest u voor een rustige basis voor uw interieur. Bij Ambianza in Meerkerk, in de buurt van Utrecht, kunt u altijd een mooie, massief eiken vloer kopen. Het is misschien wel de oudste vorm van vloerbedekking en kenmerkt zich door een natuurlijke uitstraling. Onze vloerspecialisten helpen u graag bij het vinden van de perfecte vloer voor in uw woning.

Kom langs in onze showroom

Een massief eiken vloer kopen voor in huis

Een massief eiken vloer is gemaakt om jarenlang mee te gaan. In sommige gevallen gaat de vloer een leven lang mee en overleeft hij zelfs de eigenaar! Krassen en deuken herstelt u met de juiste reparatie. Ook de warme uitstraling van de massief eiken vloer, die u bij ons kunt kopen, is een grote troef. U heeft zelfs de keuze uit een moderne stijl of juist een nostalgisch verouderde look. U heeft dus redenen genoeg om een betaalbare massief eiken vloer te kopen bij Ambianza. Wij helpen u graag bij het maken van een passende keuze voor uw interieur.

Ontdek de vele mogelijkheden

Door het kopen van een massief eiken vloer creëert u de perfecte basis voor uw woning. Bij ons kiest u altijd uit een ruim aanbod aan vloeren. Heeft u nog geen idee naar welke vloer uw voorkeur uitgaat? Bekijk dan onze eerder gerealiseerde projecten en ontdek wat er voor uw interieur mogelijk is. Zo hebben we in ons assortiment ook mooie, rustieke vloeren, maar ook een karakteristieke Raw Stones-vloer en kasteelvloeren.

Twijfel niet langer en bestel uw nieuwe vloer

Een massief eiken vloer kopen bij Ambianza levert u altijd voordelen op. Zo verzekert u zichzelf van passend en betrouwbaar advies en is er altijd een vloer die aansluit op uw wensen. Uw wensen en behoeften zijn bij ons altijd het uitgangspunt. Onze vakspecialisten werken uiterst nauwkeurig en leveren te allen tijde maatwerk. Breng daarom een bezoek aan onze showroom en doe ideeën voor de vloeren op. Voor meer informatie of advies op maat belt u naar 0183-745 006 of stuurt u een e-mail naar info@ambianza.nl.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza