MCZ pelletkachel

Ambianza. Welkom thuis.

Home » MCZ pelletkachel

Een MCZ-pelletkachel wordt gekenmerkt door haar uitstekende kwaliteit en prachtige vormgeving. Dankzij de strakke en minimalistische uitstraling is de kachel een echte aanwinst voor uw woning, bedrijfspand of restaurant. Een groot voordeel van een MCZ-pelletkachel is dat deze in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is bij Ambianza. Voor welke kachel kiest u?

Kom langs in onze showroom

Koop een MCZ pelletkachel in onze showroom

Het kopen van een MCZ-pelletkachel gaat bij ons eenvoudig en snel. In onze showroom heeft u de keuze uit diverse modellen. Ga bijvoorbeeld voor een pelletkachel gemaakt van speksteenbekleding en haal een echte blikvanger in huis. Zoekt u liever een ontwerp dat volledig opgaat in uw interieur? Ga dan voor de MCZ Vivo 85 HYDRO. Alle beschikbare kachels en haarden koopt u in onze showroom met pelletkachels. Hier vindt u ook pelletkachels en andere haarden van gerenommeerde merken zoals Nordic Fire. U kunt ook bij ons terecht voor het laten installeren van de pelletkachel en professioneel pelletkachelonderhoud.

Ontvang eerlijk en deskundig advies in onze showroom

In onze showroom in Meerkerk, nabij Utrecht, luisteren onze experts graag naar uw wensen en behoeften om vervolgens uw ideale MCZ-pelletkachel samen te stellen. Vragen die u graag nu beantwoord wilt hebben, kunt u stellen door contact met ons op te nemen. Hiervoor belt u naar 0183-745 006. Wilt u binnenkort een prachtige kachel in uw woning, bedrijfspand of horecazaak hebben staan? Kom dan naar onze showroom!

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Laat je inspireren en bezoek onze showroom

Bij Ambianza zetten we uw tevredenheid voorop. Van het gesprek in de showroom tot de werkzaamheden bij u thuis. Wij regelen alles, zodat u geen zorgen hoeft te maken. Wij willen dat u ook bij ons een beetje thuis voelt.

Een grote showroom in Meerkerk

Een passend en betrouwbaar advies

Een gegarandeerde veiligheid

Een volledig ontzorgde installatie

Een stijl die bij ú past

Een maatwerk realisatie

Maak een afspraak