In goede handen

Misschien loopt u al heel erg lang rond met het idee om een haard aan te schaffen. Het kan ook zo zijn dat het een spontaan ontstaan plan is en dat u zo snel mogelijk wilt genieten van een nieuwe warmtebron. Hoe kunnen wij u daarbij helpen?

Oriëntatie
Het is in uw persoonlijke oriëntatiefase erg belangrijk dat u voor uzelf een aantal zaken helder heeft. Denk bijvoorbeeld aan de functie van de haard; gaat u vooral voor warmte of is sfeer belangrijker? Het kan ook zo zijn dat u zich op een duurzame investering focust. Kom gerust eens langs in onze showroom, daar kunt u alle verschillende mogelijkheden bekijken en krijgt u persoonlijk advies van één van onze deskundige medewerkers. Als u er aan denkt om tekeningen of foto’s en afmetingen van de ruimte mee te nemen, kunnen wij uw plan al direct wat concreter maken als u daar aan toe bent.

Meetadvies aan huis
Tijdens de oriëntatiefase bent u te weten gekomen hoe en wat u zou willen. Het lijkt allemaal te mooi om waar te zijn en het kan zelfs zo zijn dat u onvoldoende zicht heeft op wat dit voor uw persoonlijke situatie gaat betekenen. Bent u benieuwd of uw persoonlijke wensen gerealiseerd kunnen worden en of het allemaal gaat passen? Geheel vrijblijvend meten wij bij u aan huis. Want meten is weten! Aan de hand van het meetadvies waarin uw wensen centraal staan, werken wij het plan verder voor u uit. Uiteraard houden we tijdens het gehele proces rekening met uw veiligheid.

Visualisatie in 3D
Vindt u het nog steeds lastig om uw wensen en ideeën gevisualiseerd te zien? Geen punt bij Ambianza!
Wij kunnen uw dromen in een 3D weergave zichtbaar maken. Uw gevoel is immers onze maatstaf.

Voorstel
Aan de hand van het meetadvies en de 3D weergave, werken wij voor u een mooi voorstel uit. Zo komt u na de oplevering niet voor verrassingen te staan, maar weet u waar u rekening mee kunt houden en hoeveel u eventueel nog zou moeten sparen om deze droom te realiseren.

Realisatie
Het moment is gekomen dat ons deskundig team uw wens komt vervullen. Wij bieden uiteraard een volledige ontzorging en wij streven ernaar dat u in uw eigen woning uzelf kunt blijven. Wij zullen dan ook, terwijl uw veiligheid wederom centraal staat, ongestoord en geordend te werk gaan om u door het resultaat te laten verrassen.

Oplevering
Met elkaar zijn wij trots op het geleverde werk, maar wij gaan u nog niet verlaten. U krijgt van ons nogmaals persoonlijk advies, wij nemen met u door wat u het beste wel en wat u juist niet moet doen. Belangrijke onderhoudstips worden gegeven en er is uiteraard ruimte om overgebleven vragen te stellen.

Uiteraard wordt u tijdens de eerste ingebruikname ondersteund door ons deskundig team en ontsteken wij samen met u het vuur.

Nazorg
Terwijl u van de sfeer en de warmte van uw nieuwe warmtebron aan het genieten bent, kunnen er achteraf nog vragen te binnen schieten. Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.