Raw Stones vloer

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Gerealiseerde projecten

Een Raw Stones-vloer is een rustieke vloer die in elk interieur past. Hiermee kiest u voor een authentieke en unieke vloer in uw interieur. Met een Raw Stones-vloer voelt het alsof u in een groot kasteel in Frankrijk woont. Ambianza in Meerkerk, nabij Utrecht, is hét adres voor de aankoop van dit type vloer. U kiest uit een breed aanbod vloeren en profiteert bij ons van advies op maat.

Kom langs in onze showroom

Met een Raw Stones vloer haalt u rust en karakter in huis

Een Raw Stones-vloer geeft uw woning rust, karakter en een unieke uitstraling. De Castle Stones Bricks-vloer heeft de uitstraling van natuurlijke stenen en doet het uitstekend in bijvoorbeeld de woonkamer, hal of slaapkamer. Het is de ideale combinatie van originele, natuurlijke stenen met de voordelen van de hedendaagse vloer. Bovendien zijn Raw Stones goed te combineren met vloerverwarming. Onze vakspecialisten voorzien u graag van deskundig advies bij de aankoop van een Raw Stones-vloer.

Een ruim aanbod vloeren en haarden

Naast een Raw Stones-vloer kunt u bij ons ook terecht voor vele andere soorten vloeren. Doe daarom vloerinspiratie op in onze showroom of bekijk onze gerealiseerde projecten. Overigens is het ook interessant als u een haard wenst, want wij zijn tevens gespecialiseerd op het gebied van indrukwekkende haarden als middelpunt van uw interieur.

Bestel uw vloer in onze showroom

Bij elke vloer, zoals een Raw Stones-vloer, die u bij ons koopt bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Zo worden uw wensen als uitgangspunt gebruikt bij het geven van advies over vloerstenen, zoals de Cobble Stones. Daarnaast kunt u te allen tijde rekenen op onze expertise en deskundigheid. Verder leveren we een perfecte nazorg. Dit maakt het voor u zeker interessant om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier vindt u onder andere prachtige Terra Stones en boerderijvloeren. Bel ons voor informatie over een Raw Stones-vloer of ander product of advies op 0183-745 006.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza