Rustieke vloeren

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Rustieke vloeren

Rustieke vloeren zijn vloeren waarin verschillende noesten aanwezig zijn. Dat draagt bij aan een levendige uitstraling van uw interieur. Bij Ambianza in Meerkerk, in de omgeving van Utrecht, heeft u de keuze uit diverse soorten vloeren. Kom gerust langs in onze showroom en doe inspiratie op voor een levendige vloer in uw woning.

Kom langs in onze showroom

Een ruim assortiment rustieke vloeren voor ieder interieur

Bij ons vindt u de juiste rustieke vloeren voor elk interieur, zoals Cobble Stones. Deze vloeren worden volledig conform de wensen van onze klanten geproduceerd. Geef daarom uw ideeën en behoeften aan ons door. Met rustieke vloeren haalt u een prachtig natuurproduct in huis waar u jarenlang plezier aan beleeft. Neem daarom snel een kijkje bij ons aanbod aan vloeren en doe een aankoop waar u geen spijt van zult krijgen.

Krijg een goed beeld van onze vloeren dankzij onze sfeerimpressies

Heeft u nog geen idee welke vloer mooi past bij uw interieur? Doe vloerinspiratie op bij onze gerealiseerde projecten en ontdek wat bij u thuis mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan een unieke boerderijvloer. Uiteraard hoeft u de keuze niet alleen te maken. Doe gerust een beroep op een van onze vloerspecialisten. Ons team van experts biedt graag ondersteuning bij het maken van uw definitieve keuze.

Kies uit ons veelzijdige assortiment

Het is altijd zinvol om bij ons rustieke vloeren te kopen. Zo heeft u de keuze uit een veelzijdig assortiment vloeren, zoals een massief eiken vloer en een Raw Stones-vloer, en verzekert u zich vooraf van advies op maat. Voor ieder budget bieden we mogelijkheden aan en bovendien kunt u ook na een aantal jaar alsnog advies over onze producten, zoals houtkachels van Dik Geurts, inwinnen bij onze experts. Bel daarom naar 0183-745 006 voor meer informatie of advies op maat. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza