Verouderd eiken vloer

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Verouderd eiken vloer

Met een verouderd eiken vloer kiest u voor een vloer met authentieke uitstraling. Dit type vloer geeft uw interieur absoluut karakter. U koopt deze vloer natuurlijk het liefst bij een specialist. Ambianza in Meerkerk, nabij Utrecht, is dé vloerenspecialist in de Benelux en wij helpen u graag aan een unieke vloer. Kom daarom langs in onze showroom en verzeker uzelf van professioneel advies.

Kom langs in onze showroom

Kies een verouderd eiken vloer voor in huis

Een verouderd eiken vloer is gemaakt van hout in zijn meest pure vorm. Het is een doorleefde en sterke verouderde, houten vloer en gaat daardoor jarenlang mee. Dit type vloer is wel een investering, daarom laat u zich eerst goed informeren en adviseren door een van onze vakmensen. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en de kosten die een verouderd eiken vloer met zich meebrengt. Daarnaast hebben we een ruim aanbod vloeren met onder andere rustieke vloeren voor levendige een uitstraling.

Een mooie, nieuwe vloer in combinatie met een haard

Een verouderd eiken vloer doet het uitstekend in combinatie met een exclusieve kachel of een inbouw open haard die u door ons laat plaatsen. Bij Ambianza zijn we ook gespecialiseerd in haarden, dus doe ook daarvoor inspiratie op in onze showroom. Heeft u nog geen enkel idee wat uw wensen zijn? Aan onze gerealiseerde projecten heeft u ongetwijfeld houvast. Onze vakmensen staan altijd voor u paraat met advies op maat. Denkt u bijvoorbeeld aan een kasteelvloer met een mooie pelletkachel.

Haal een mooie vloer in huis

Het heeft altijd meerwaarde om bij ons een verouderd eiken vloer te kopen. Wij garanderen u een betrouwbaar advies en nemen uw wensen als uitgangspunt. Dankzij ons brede aanbod vloeren en de uitstekende service heeft u nergens omkijken naar. Reden genoeg om een bezoek te brengen aan onze showroom om inspiratie op te doen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 0183-745 006.

Waarom Ambianza?

Scherpe prijzen

Snelle service

Grote showroom

Kachels op voorraad

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Laat je inspireren en bezoek onze showroom

Bij Ambianza zetten we uw tevredenheid voorop. Van het gesprek in de showroom tot de werkzaamheden bij u thuis. Wij regelen alles, zodat u geen zorgen hoeft te maken. Wij willen dat u ook bij ons een beetje thuis voelt.

Een grote showroom in Meerkerk

Een passend en betrouwbaar advies

Een gegarandeerde veiligheid

Een volledig ontzorgde installatie

Een stijl die bij ú past

Een maatwerk realisatie

Maak een afspraak