Ideeën voor uw vloer

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Vloer ideeën

Als u op zoek bent naar een nieuwe vloer, dan brengt een bezoek aan Ambianza u de allerbeste ideeën! Wij zijn dé vloerenspecialist van Nederland en helpen u graag bij het kopen van een nieuwe vloer. Dankzij ons brede assortiment lukt het u zeker om in onze winkel inspiratie voor vloeren op te doen. Breng daarom op korte termijn een bezoek aan onze showroom, laat u adviseren door een van onze specialisten en krijg creatieve ideeën voor uw vloer.

Kom langs in onze showroom

Voor uw nieuwe vloer doet u ideeën op in onze showroom

Het bekijken van verschillende vloeren helpt u om ideeën en inspiratie op te doen om een nieuwe vloer te kiezen die bij u past. Vloeren zijn er in allerlei soorten en u kiest graag een vloer die mooi aansluit op uw wensen en budget. Of het nu gaat om een massief eiken vloer, een wagonvloer of een kasteelvloer, Ambianza levert het allemaal. Daarom heeft het altijd zin om bij ons langs te komen voor leuke ideeën voor een nieuwe vloer.

Veel inspiratie op het gebied van vloeren

Inspiratie voor vloeren doet u op in onze showroom of online door een kijkje te nemen bij onze gerealiseerde projecten. Bekijk ook de mogelijkheden voor een nieuwe vloer in combinatie met een haard. Door bijvoorbeeld een houthaard te plaatsen, brengt u extra sfeer, warmte en gezelligheid in huis.

Kom naar onze ruime showroom

Bij Ambianza in Meerkerk, vlak bij Utrecht, stellen we uw wensen en behoeften centraal. Dit is ons uitgangspunt om u een advies op maat te kunnen geven. Daarnaast kunt u te allen tijde rekenen op zorgvuldig en nauwkeurig werk, ongeacht het soort vloer dat u koopt. Als vloerenspecialist bieden wij u een uitstekende service, zelfs als de vloer al jaren in uw bezit is. Kom hiervoor een keer naar onze showroom voor veel inspiratie op het gebied van vloeren. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons op 0183-745 006.

Waarom Ambianza?

Scherpe prijzen

Snelle service

Grote showroom

Kachels op voorraad

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Laat je inspireren en bezoek onze showroom

Bij Ambianza zetten we uw tevredenheid voorop. Van het gesprek in de showroom tot de werkzaamheden bij u thuis. Wij regelen alles, zodat u geen zorgen hoeft te maken. Wij willen dat u ook bij ons een beetje thuis voelt.

Een grote showroom in Meerkerk

Een passend en betrouwbaar advies

Een gegarandeerde veiligheid

Een volledig ontzorgde installatie

Een stijl die bij ú past

Een maatwerk realisatie

Maak een afspraak