Ideeën voor uw vloer

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Vloer ideeën

Als u op zoek bent naar een nieuwe vloer, dan brengt een bezoek aan Ambianza u op de allerbeste ideeën! Naast een haardencentrum zijn wij namelijk ook een vloerenspecialist. Met dank aan ons brede aanbod van vloeren loopt u al snel over inspiratie. Bezoek onze showroom waarin wij u zo goed mogelijk helpen met onze ideeën voor uw vloer.

Kom langs in onze showroom

Voor uw nieuwe vloer doet u ideeën op in onze showroom

Het bekijken van verschillende vloeren helpt u om ideeën en inspiratie op te doen wat betreft uw nieuwe vloer. Vloeren zijn er in allerlei soorten, maar bij ons vindt u de inspiratie voor die éne die perfect bij u past. Voor liefhebbers van rustiek is een boerderijvloer altijd een goede keuze. Wellicht is voor u de aanschaf van een vloer met Terra stones juist een van uw betere ideeën. Bij Ambianza vindt u altijd een vloer die aansluit op uw wensen en budget. Een bezoek aan ons centrum voor haarden en vloeren levert dan ook altijd meer dan genoeg inspiratie op.

Veel inspiratie op het gebied van vloeren

Inspiratie voor vloeren doet u op in onze showroom of online door een kijkje te nemen bij onze gerealiseerde projecten. Bekijk ook de mogelijkheden voor een nieuwe vloer in combinatie met een haard. Door bijvoorbeeld een gashaard te plaatsen, brengt u extra sfeer, warmte en gezelligheid in huis.

Kom naar onze ruime showroom

Bij Ambianza in Meerkerk, vlak bij Utrecht, staan uw wensen centraal. Daarnaast rekent u op een zorgvuldige oplevering, ongeacht welke ideeën over uw vloer u heeft. Als vloerenspecialist bieden wij inspiratie en service aan, zelfs bij vloeren die jaren liggen. Kom snel eens bij ons langs. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons op 0183-745 006.

Waarom Ambianza?

Scherpe prijzen

Snelle service

Grote showroom

Kachels op voorraad

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 10:00 – 17:00
  • Wo 10:00 – 17:00
  • Do 10:00 – 17:00
  • Vr 10:00 – 17:00
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza