Cv-houtkachel

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Cv-houtkachel

Een nieuwe, kwalitatieve cv-houtkachel koopt u snel en eenvoudig bij Ambianza. Indien gewenst kunt u de houtgestookte kachel door ons laten aansluiten. Wij bieden kachels van diverse toonaangevende fabrikanten zoals Nordic Fire en MCZ. Heeft u interesse in een van onze cv-kachels op hout? Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord en helpen u bij het vinden én aansluiten van de cv-houtkachel van uw dromen.

Kom langs in onze showroom

Vind de cv-houtkachel van uw dromen in ons ruime aanbod aan kachels op hout

Wij hebben een groot aanbod aan cv-kachels op hout die u eenvoudig kunt laten aansluiten. U kunt de houtgestookte cv-kachels in de houtkachel-showroom komen bekijken, waar onze medewerkers voor u klaarstaan. Bij ons vindt u zeker een houtkachel voor uw cv van een topmerk, zoals:

  • Nordic Fire
  • Walltherm
  • Olsberg

De houtgestookte cv’s van deze merken zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen. Voor iedereen is er bij ons de ideale houtkachel voor op de cv te vinden. Breng een bezoek aan de showroom, waar u direct de sfeer van uw ideale cv-houtkachel ervaart. Bovendien hebben wij veel van onze cv-kachels op hout voorradig, waardoor we snel kunnen leveren. Het aansluiten van uw nieuwe cv-houtkachel is zo voor u gebeurd.

Een cv met een houtkachel aansluiten

U profiteert van vele voordelen wanneer u voor een van onze cv-kachels op hout kiest. Uw woning straalt een en al authenticiteit uit. Over de heerlijke geur van het brandende hout en het knisperende geluid op de achtergrond zeggen we dan nog niks. Uw houtkachel aansluiten op de cv is een slimme keuze, want een groot deel van de warmte van de kachel wordt hierdoor afgegeven aan uw verwarmingssystemen. Hierdoor wordt de warmte optimaal verdeeld over meerdere ruimtes. Bij Ambianza hebben wij een aantal exemplaren waarmee u uw cv met kachels op hout samen kunt laten werken. Deze haarden beschikken over alle toebehoren. Hierdoor kunt u uw cv veilig met uw houtkachel combineren. Wilt u graag weten wat ons gehele aanbod aan cv-kachels op hout is of denkt u dat een cv-pelletkachel beter bij u past? Bekijk dan ons gehele assortiment met haarden.

Breng een bezoek aan onze showroom voor advies op maat

U bent altijd van harte welkom in onze grote showroom aan de Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk (nabij Utrecht) om uw ideale houtgestookte cv-kachel te vinden. Hier vindt u een groot assortiment aan houtkachels. Heeft u een vraag of wilt u advies op maat? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0183-745 006.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Laat je inspireren en bezoek onze showroom

Bij Ambianza zetten we uw tevredenheid voorop. Van het gesprek in de showroom tot de werkzaamheden bij u thuis. Wij regelen alles, zodat u geen zorgen hoeft te maken. Wij willen dat u ook bij ons een beetje thuis voelt.

Een grote showroom in Meerkerk

Een passend en betrouwbaar advies

Een gegarandeerde veiligheid

Een volledig ontzorgde installatie

Een stijl die bij ú past

Een maatwerk realisatie

Maak een afspraak