Cv-houtkachel

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Cv-houtkachel

Een nieuwe, kwalitatieve cv-houtkachel laat u eenvoudig aansluiten door Ambianza. Indien gewenst kunt u de houtgestookte kachel met cv door ons laten plaatsen. Wij bieden kachels van diverse toonaangevende fabrikanten aan zoals Nordic Fire en MCZ. Heeft u interesse in een van onze cv-kachels op hout? Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord en helpen u bij het vinden én aansluiten van de cv-houtkachel van uw dromen.

Kom langs in onze showroom

Vind de cv-houtkachel van uw dromen in ons ruime aanbod aan kachels op hout

Wij hebben een groot aanbod van cv-kachels op hout die u door ons laat aansluiten. De houtgestookte cv-kachel die perfect is voor u bewondert u in onze houtkachelshowroom bij Utrecht, waar onze medewerkers voor u klaarstaan. Bij ons vindt u zeker een houtkachel voor uw cv van een topmerk, zoals:

  • Nordic Fire
  • Walltherm
  • Olsberg

De houtgestookte kachels voor uw cv van deze merken zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen. Voor iedereen is er bij ons een houtkachel die feilloos aansluit op uw cv te vinden. Breng een bezoek aan de showroom, waar u ook direct de sfeer van uw ideale cv-houtkachel ervaart. Bovendien hebben wij veel van onze cv-kachels op hout voorradig, waardoor we snel kunnen leveren.

Een cv met een houtkachel aansluiten

U profiteert van veel voordelen wanneer u voor een van onze cv-kachels op hout kiest. Hiermee straalt uw namelijk een en al authenticiteit uit. Uw houtkachel aansluiten op de cv is een slimme keuze, want voor een groot deel wordt de warmte van de kachel hierdoor afgegeven aan uw verwarmingssystemen. De warmte wordt door de cv-houtkachel, die wij voor u aansluiten, optimaal verdeeld over meerdere ruimtes.

Kies uw kachel uit ons brede aanbod

Bij Ambianza hebben wij een aantal exemplaren waarmee u uw houtgestookte kachel met de cv samen laat werken. Doordat onze specialisten uw cv-houtkachel aansluiten, bent u verzekerd van een goede combinatietechniek. Wilt u graag weten wat ons gehele aanbod aan cv-kachels op hout is of denkt u dat een cv-pelletkachel beter bij u past? Bekijk dan ons gehele assortiment met haarden.

Breng een bezoek aan onze showroom voor advies op maat

U bent altijd van harte welkom in onze grote showroom aan de Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk om uw ideale houtgestookte cv-kachel te vinden. Hier vindt u een groot assortiment met houtkachels. Heeft u een vraag of wilt u advies op maat? Benader ons dan telefonisch via 0183-745 006 of vul het contactformulier in.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 10:00 – 17:00
  • Wo 10:00 – 17:00
  • Do 10:00 – 17:00
  • Vr 10:00 – 17:00
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza