Services

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Services
Het team van Ambianza vindt het belangrijk dat u tevreden bent en dat u tevreden blijft. Dit betekent dat tijdens het gehele proces – van oriëntatie tot realisatie – een aantal aspecten ontzettend belangrijk voor ons zijn, namelijk:

  • Vertrouwen
  • Veiligheid
  • Deskundigheid
  • Flexibiliteit

Toch kan het zo zijn dat zich na de volledig door ons ontzorgde installatie een probleem voordoet. Aangezien uw vuur onze uitdaging is én blijft, lossen we dit zo snel en veilig mogelijk op.

Kom langs in onze showroom

Vertrouwen

Bij Ambianza bent u in goede handen; u heeft immers úw wensen, veiligheid en vertrouwen in ónze handen gelegd. Dit betekent dan ook dat wij met elkaar zaken kunnen doen en als u met iemand zaken doet, moet u daar op kunnen bouwen. Wij voorzien u graag van een betrouwbaar, eerlijk en veilig advies.

Veiligheid

Veiligheid is en blijft een absolute vereiste. Tijdens het gehele proces, van A tot Z, staat veiligheid centraal. Wij kunnen u een duurzame veiligheid garanderen, omdat wij werken met deskundig opgeleid personeel in combinatie met de beste goedgekeurde materialen.

Deskundigheid

Het team van Ambianza monteert warmtebronnen op het hoogste niveau en is opgeleid in het werk wat zij doet. Wij streven naar vakkundige (maatwerk) installaties en goede kwalitatieve service.

Flexibiliteit

Stelt u vandaag telefonisch een vraag, stuurt u ons morgen een verzoek tot aanpassing in het ontwerp en heeft u overmorgen met ons een afspraak in de showroom? Geen probleem. Flexibiliteit is ons aandachtspunt. Wij zorgen er voor dat alles voor u duidelijk is en schikken ons naar uw agenda.

Uw wens en veiligheid staan centraal

Bij urgente gevallen (bijvoorbeeld pelletkachels welke als enige warmtebron voor de woning fungeren) wordt er indien mogelijk, dezelfde dag – m.u.v. van de zondag – actie ondernomen. In overige gevallen wordt er een servicemelding aangemaakt en wordt er een monteur ingepland om de storing op te lossen.

Periodiek onderhoud voorkomt storingen. Laat daarom regelmatig uw schoorsteen vegen of uw warmtebron reinigen door ons deskundig team.

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Laat je inspireren en bezoek onze showroom

Bij Ambianza zetten we uw tevredenheid voorop. Van het gesprek in de showroom tot de werkzaamheden bij u thuis. Wij regelen alles, zodat u geen zorgen hoeft te maken. Wij willen dat u ook bij ons een beetje thuis voelt.

Een grote showroom in Meerkerk

Een passend en betrouwbaar advies

Een gegarandeerde veiligheid

Een volledig ontzorgde installatie

Een stijl die bij ú past

Een maatwerk realisatie

Maak een afspraak