Onze showroom, úw bron van inspiratie

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Showroom
‘Uw vuur is onze uitdaging’ en die uitdaging gaan wij graag met u aan. Er zijn namelijk veel zaken waar u rekening mee kunt of zelfs moet houden bij het aanschaffen van een kachel of vloer. Het team van Ambianza denkt graag met u mee bij het maken van deze belangrijke beslissingen. Uiteraard staat tijdens het gehele proces úw behoefte centraal en, zo ouderwets als we zijn, vinden wij nog steeds dat de klant koning moet zijn. Kom daarom gerust eens langs in onze showroom, úw bron van inspiratie, en laat u adviseren.

Bij Ambianza in Meerkerk bent u in goede handen.

Kom langs in onze showroom

Uw wens en veiligheid staan centraal

Bij ons staat de koffie altijd klaar!

Bij Ambianza staat de klant nog altijd centraal. Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij u thuis? Stelt u het op prijs dat wij met u meedenken? Onze adviseurs zien het als een uitdaging uw droom te verwezenlijken. Maak daarom nog vandaag een afspraak om in onze showroom langs te komen.
Maak een afspraak

1. Een grote showroom in Meerkerk

Kom naar onze showroom en ervaar de warmte van ons assortiment. Zo hebben wij persoonlijk met u contact en kunnen wij u van het beste advies voorzien.

2. Een passend en betrouwbaar advies

U legt uw wensen, veiligheid en vertrouwen in onze handen. Ambianza gaat daar uiterst zorgvuldig mee om. U mag van ons altijd een betrouwbaar en veilig advies verwachten.

3. Een gegarandeerde veiligheid

Tijdens het gehele proces staat uw veiligheid centraal. Wij werken daarom uitsluitend met goedgekeurde materialen en deskundig personeel.

4. Een volledig ontzorgde plaatsing

Van oriëntatie tot realisatie denken wij met u mee en ontzorgen wij u volledig.

5. Een stijl die bij ú past

Voor ons is geen stijl te gek. Of het u gaat om strak, landelijk, klassiek, modern of robuust bij Ambianza is alles mogelijk. Vindt u niet het juiste wat u zoekt? Geen probleem, onze adviseurs weten altijd de juiste snaar bij u te raken …

6. Een maatwerk realisatie

… door het leveren van maatwerk. Uw droom is onze zorg. Wij denken graag met u mee en maken het plaatje compleet.

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza