Klantrecensies

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Klantrecensies

Deze klanten genieten enorm van hun nieuwe kachel die helemaal naar wens is ontworpen door onze deskundige medewerkers. En dat is precies waar het bij Ambianza om draait. Uw behoefte staat bij ons altijd centraal. We onderzoeken waar u precies warm van wordt en geven op basis daarvan passend en persoonlijk advies. Als het ontwerp af is, zorgen we ervoor dat u uzelf al helemaal ziet zitten bij uw droomkachel. Tijdens de installatie ontzorgen we u volledig en geven na afloop persoonlijk gebruiksadvies. Zodat u net als deze tevreden klanten zorgeloos kunt gaan genieten van uw nieuwe warmtebron.

Kom langs in onze showroom

Andere klantrecensies

“De Castle Stones vloer maakt het geheel echt af!”

Al jaren kregen we heerlijke warmte van een kleine grijze speksteenkachel van Altech, die we bij Ambianza kochten. Voor de grotere ruimte van onze verbouwde boerderij zochten we een grotere kachel en kwamen we weer uit op een speksteenkachel van Altech. In dezelfde kleur, passend bij de kleine kachel die mee verhuisde. In de showroom vielen we voor de vloer van Castle Stones onder de kachel die het geheel echt af maakt.

Fam. Burger-Noordzij

“Wij zijn blij dat wij de keuze gemaakt hebben voor Ambianza.”

We waren blij verrast toen we de showroom van Ambianza in Meerkerk binnenstapte. We waren op zoek naar een designhaard met meubel voor ons nieuwe appartement in Gorinchem. We werden goed voorgelicht en hebben gekozen voor een haard met meubel, passend in een eigentijds interieur. De gashaard met meubel is door Ambianza ontworpen en is een eyecatcher in ons appartement. Het geheel geeft een optimale sfeerbeleving. De installatiewerkzaamheden van de haard met meubel zijn door echte professionals uitgevoerd. Na installatie is er ruim de tijd genomen om alle gebruiksmogelijkheden van de gashaard uit te leggen. Kortom wij zijn blij dat we de keuze gemaakt hebben voor Ambianza voor ontwerp, leverantie en installatie van onze gashaard met meubel.

Fam. Mulders

“Iedereen die zijn huis wil vernieuwen zou ik adviseren contact op te nemen met Ambianza.”

Bij deze willen wij, de Fam. Klem, laten weten dat wij zeer tevreden zijn met onze haard en de Castle Stones vloeren. Jullie expertise, kennis en deskundigheid van de producten heeft ons doen besluiten om deze producten aan te schaffen en ziedaar op de foto’s onze vernieuwde woonkamer. Ik zou iedereen die een vernieuwing in zijn huis wil aanbrengen, aanraden om contact op te nemen of langs te gaan bij Ambianza.

Fam. Klem

“Na een eerdere oriëntatie kregen we een voorstel met nóg mooiere haarden.”

“We zijn naar Ambianza gestapt met een offerte uit een eerdere oriëntatie op de plaatsing van gashaarden in onze woonkeuken en woonkamer. Daar kregen we tot onze aangename verbazing een beter voorstel op basis van mooiere haarden! Na de installatie kwam Ambianza speciaal nog een keer langs om het gebruik uit te leggen. De haarden bevallen uitstekend en geven heerlijk warmte. We zijn kortom zeer tevreden.”.

Fam. Baarspul

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza