DRU gashaard

Ambianza. Welkom thuis.

Home » DRU gashaard

Bent u al bekend met de DRU-gashaard? Voor zowel voor een minimalistisch interieur als een landelijke setting is een gashaard van dit merk ware topkeuze. De vlammen zijn levensecht en met de strakke afwerking van de gashaard rekent u een DRU-gashaard als een hoge toegevoegde waarde binnen uw interieur.

Kom langs in onze showroom

Maakt u uw interieur af met een DRU-gashaard?

Het plaatsen van een DRU-gashaard geeft veel voordelen. Waar een houtkachel nog wel eens vuil creëert zal een gashaard dat niet doen. Daarnaast heeft deze geweldige haard het vermogen om in een oogwenk voor een fijne sfeer in uw woning, bedrijfspand of horecazaak te zorgen. Als u geïnteresseerd bent in een DRU-gashaard kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden. De mogelijkheden zijn talloos. Zo is een DRU-gashaard ideaal als ruimtescheider, maar ook in het oog springend als tunnelhaard. Naast praktische gashaarden hebben wij bij Ambianza ook stijlvolle gashaarden voor inbouw. Daarnaast bieden wij u sfeervolle terras- en tuinkachels aan. Als u toch wilt genieten van de charme van brandend hout, maar zonder de rommel, raden wij een van onze schone houtkachels aan.

Wilt u graag meer informatie over onze haarden?

Graag ontvangen wij u in onze showroom te Meerkerk, nabij Utrecht, Rotterdam en Dordrecht. Hier geven wij u eerlijk advies en bekijken we met u de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand. Voor vragen kunt u ons bereiken op 0183-745 006. Daarnaast kunt u ook op ons rekenen voor het vakkundig plaatsen van uw DRU-gashaard of ander type sfeerverwarming.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 10:00 – 17:00
  • Wo 10:00 – 17:00
  • Do 10:00 – 17:00
  • Vr 10:00 – 17:00
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza