Faber-gashaard

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Faber-gashaard

Bent u op zoek naar een Faber-gashaard? Dan heeft u oog voor kwaliteit. Faber is namelijk al meer dan honderd jaar een toonaangevend merk op de haardenmarkt. Een dergelijke levensduur bereikt een bedrijf alleen maar door jaar in jaar uit kwaliteit en service te leveren. Hiervan profiteert u direct als u een Faber-gashaard aanschaft.

Kom langs in onze showroom

Ervaar de kwaliteit van een Faber-gashaard

Een brandende Faber-gashaard ziet er prachtig uit. Deze produceert karakteristieke vlammen in een vuurbed met prachtige stenen of levensechte blokken. Daarnaast profiteer u van de kennis en techniek die deze ontwikkelaar toepast voor dit soort verwarming, zonder de rommel en rook die u wel ervaart bij een traditionele houtkachel. Ambianza uit Meerkerk biedt u verschillende modellen van de Faber-gashaard aan. Voor vrijwel ieder interieur hebben wij een passende kachel. Daarnaast vindt u bij ons van andere hoogwaardige merken mooie opties, zoals Element4-haarden. Vanwege onze prettige ligging leveren wij gashaarden op in woningen door heel Zuid-Holland en Utrecht.

Bestel uw bij ons gespecialiseerde bedrijf

Wij zetten ons enthousiasme en onze kennis voor u in bij de aanschaf van uw Faber-gashaard. We ontzorgen u volledig en faciliteren een turn-key-oplevering. Keer op keer hebben wij onze klanten naar tevredenheid geholpen met onze gerealiseerde projecten. Bestel daarom ook uw haard bij ons of neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 10:00 – 17:00
  • Wo 10:00 – 17:00
  • Do 10:00 – 17:00
  • Vr 10:00 – 17:00
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza