Houtkachel van speksteen

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Houtkachel speksteen

Bent u op zoek naar een houtkachel van speksteen? Dat is een uitstekende én duurzame keuze! Bij Ambianza kiest u uit verschillende modellen de ideale speksteenkachel. Voor iedere interieurstijl vindt u een alternatieve verwarming in ons assortiment.

Kom langs in onze showroom

Wat is het voordeel van een houtkachel gemaakt van speksteen?

Het grote voordeel van een grote of kleine speksteenkachel is dat het is gemaakt van materiaal dat warmte vasthoudt. Wanneer u twee uur met een houtkachel van speksteen stookt, heeft u tot wel 24 uur plezier van de warmte! Dat is op het gebied van houtkachels wat u nodig heeft wanneer u optimaal wilt genieten van warmteafgifte en u zoekt naar een duurzame verwarming. Een houtkachel van speksteen is daarom zeer geschikt als vrijstaande houtkachel. Daarnaast heeft u, vanwege de lange verwarmtijd, maar een kleine hoeveelheid hout nodig bij een speksteenkachel.

Een speksteenkachel zorgt voor rendement bij een kleine hoeveelheid brandstof

Met een speksteenkachel haalt u het maximale uit de brandstof die u gebruikt. Dat type verwarming beïnvloedt zijn omgeving namelijk tijdens het branden, maar ook als deze uitstaat. De speksteen van de houtkachel absorbeert namelijk de warmte, waardoor deze lange tijd nuttig blijft. U maakt een kleine hoeveelheid hout op voor maximaal profijt van de speksteenkachel. Bij Ambianza kiest u bijvoorbeeld of u gaat voor een kleine speksteenkachel of een groter model. Vervolgens laat u de houtkachel installeren door onze specialisten.

Bekijk de verschillende kachels in onze showroom

In onze houtkachelshowroom nabij Utrecht, in Meerkerk, hebben we verschillende houtkachels van speksteen brandend voor u opgesteld. Zo krijgt u een goed beeld van de sfeer die deze kachel kan brengen in uw ruimte. Bovendien staan onze deskundige medewerkers klaar om u te voorzien van deskundig advies over uw speksteenkachel. Stelt u uw vragen liever telefonisch? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0183-745 006. Wij helpen u graag verder.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 10:00 – 17:00
  • Wo 10:00 – 17:00
  • Do 10:00 – 17:00
  • Vr 10:00 – 17:00
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza