Houtvergasser

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Houtvergasser

Bij Ambianza schaft u een houtvergasser aan die naast kostenbesparend ook duurzaam is. De duurzaamheid uit zich in het feit dat de verbranding CO2-neutraal is. De stoffen die vrijkomen worden door de natuur afgebroken, terwijl bij het gebruik van fossiele brandstoffen er meer vrijkomt dan wordt verbruikt.

Kom langs in onze showroom

Kies voor een kwalitatief hoogstaande houtvergasser

Onze houtvergasser voldoet aan strenge eisen die de veiligheid waarborgen. De installatie van de houtkachel gebeurt door ervaren monteurs. De houtvergasser wordt aangesloten op uw huidige leidingen en warmt op deze manier uw hele huis op, net zoals een cv-houtkachel. Het maakt geen verschil of u gebruikmaakt van radiatoren of vloerverwarming. Naast het verwarmen van uw woning wordt ook uw watervoorziening verwarmd. Uw huidige systeem werkt waarschijnlijk op gas. Ons systeem verbrandt het hout op hoge temperaturen, zodat er gas vrijkomt. Dit gas is duurzamer dan stoken met fossiele brandstoffen. De vrijgekomen afvalstoffen zijn volledig afbreekbaar, dat wil zeggen CO2-neutraal.

Hoe werkt deze kachel?

U kunt verschillende soorten hout stoken. Het stoken van hout in een vergasser van Ambianza levert een hoger rendement op dan stoken met een gewone ingebouwde of vrijstaande houtkachel. De gewone kachel levert 60 tot70 procent warmte, terwijl een houtvergasser tot wel 95 procent haalt. Doordat er weinig warmte verloren gaat, heeft u minder hout nodig.

Schaf deze kachel aan en bespaar op uw energierekening

Dankzij een houtvergasser bespaart u gegarandeerd op uw energierekening! Voor meer informatie over een houtvergasser neemt u contact met ons op via 0183-745 006. Uiteraard staat het u ook vrij om even langskomen in onze showroom aan de Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk. Wij zijn goed bereikbaar vanuit onder andere Dordrecht, Rotterdam en Utrecht.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Laat je inspireren en bezoek onze showroom

Bij Ambianza zetten we uw tevredenheid voorop. Van het gesprek in de showroom tot de werkzaamheden bij u thuis. Wij regelen alles, zodat u geen zorgen hoeft te maken. Wij willen dat u ook bij ons een beetje thuis voelt.

Een grote showroom in Meerkerk

Een passend en betrouwbaar advies

Een gegarandeerde veiligheid

Een volledig ontzorgde installatie

Een stijl die bij ú past

Een maatwerk realisatie

Maak een afspraak