Pelletkachel cv

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Pelletkachel cv

Heeft u al eens overwogen om een pelletkachel aan te schaffen die u samen kunt laten werken met uw cv? Een pelletkachel is eenvoudig om te bedienen en in combinatie met uw cv verwarmt u snel uw radiatoren en/of vloeren. Bij Ambianza heeft u de keuze uit een breed aanbod aan kachels van het merk Nordic Fire.

Kom langs in onze showroom

Een pelletkachel in samenwerking met uw cv voor optimaal comfort

Kent u de voordelen van een pelletkachel die samenwerkt met uw cv? Deze zijn er namelijk meer dan genoeg. Een pelletkachel brandt bijna helemaal uit zichzelf en het enige wat u zelf hoeft te doen, is de pelletkorrels aanvullen en uw pelletkachel aanzetten. Geniet u van een heerlijke avond met een wijntje op de bank? Dan kunt u de kachel eenvoudig bedienen met een afstandsbediening. Daarnaast profiteert u bij een pelletkachel in samenwerking met uw cv van gelijkmatige warmteverdeling door uw hele woning. Als officiële dealer van pelletkachels staan wij altijd voor u klaar met een kwalitatief uitstekende kachel uit onze pelletkachelshowroom nabij Utrecht.

Kies uw ideale kachel uit in onze showroom

Wilt u graag meer informatie over onze pelletkachel die u kunt combineren met uw cv? Het team in onze showroom in Meerkerk, nabij Utrecht, geeft u deskundig en eerlijk advies. Bent u niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken? Wanneer u vragen heeft omtrent een pelletkachel in combinatie met cv, kunt u altijd ons contactformulier invullen of bellen naar 0183-745 006.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza