Pelletkachel cv

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Pelletkachel cv

Heeft u al eens overwogen om een pelletkachel aan te schaffen die u samen kunt laten werken met uw cv? Een pelletkachel is eenvoudig om te bedienen en in combinatie met uw cv verwarmt u snel uw radiatoren en/of vloeren. Bij Ambianza heeft u de keuze uit een breed aanbod aan kachels van het merk Nordic Fire.

Kom langs in onze showroom

Een pelletkachel in samenwerking met uw cv voor optimaal comfort

Kent u de voordelen van een pelletkachel die samenwerkt met uw cv? Deze zijn er namelijk meer dan genoeg. Een pelletkachel brandt bijna helemaal uit zichzelf en het enige wat u zelf hoeft te doen, is de pelletkorrels aanvullen en uw pelletkachel aanzetten. Geniet u van een heerlijke avond met een wijntje op de bank? Dan kunt u de kachel eenvoudig bedienen met een afstandsbediening. Daarnaast profiteert u bij een pelletkachel in samenwerking met uw cv van gelijkmatige warmteverdeling door uw hele woning. Als officiële dealer van pelletkachels staan wij altijd voor u klaar met een kwalitatief uitstekende kachel uit onze pelletkachelshowroom nabij Utrecht.

Kies uw ideale kachel uit in onze showroom

Wilt u graag meer informatie over onze pelletkachel die u kunt combineren met uw cv? Het team in onze showroom in Meerkerk, nabij Utrecht, geeft u deskundig en eerlijk advies. Bent u niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken? Wanneer u vragen heeft omtrent een pelletkachel in combinatie met cv, kunt u altijd ons contactformulier invullen of bellen naar 0183-745 006.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Laat je inspireren en bezoek onze showroom

Bij Ambianza zetten we uw tevredenheid voorop. Van het gesprek in de showroom tot de werkzaamheden bij u thuis. Wij regelen alles, zodat u geen zorgen hoeft te maken. Wij willen dat u ook bij ons een beetje thuis voelt.

Een grote showroom in Meerkerk

Een passend en betrouwbaar advies

Een gegarandeerde veiligheid

Een volledig ontzorgde installatie

Een stijl die bij ú past

Een maatwerk realisatie

Maak een afspraak