Template pagina titel

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Template pagina

Ambianza is u graag van dienst als u op zoek bent naar een houtkachel in de regio Dordrecht. U kunt bij ons zowel terecht voor sfeerverwarming als voor duurzame woningverwarming. Wij hebben een ruim assortiment van diverse soorten kachels en haarden. Denk bijvoorbeeld aan houtkachels, pelletkachels en gashaarden. Ons volledige aanbod kunt u bekijken in onze showroom of op onze webite. In de omgeving van Dordrecht vindt u bij Ambianza ongetwijfeld de houtkachel van uw wens.

Kom langs in onze showroom

Schaf een houtkachel aan bij Ambianza nabij Dordrecht

Als u nabij Dordrecht een houtkachel aanschaft bij Ambianza bent u verzekerd van een voortreffelijke service. Bij ons staat de klant altijd centraal en onze deskundige medewerkers zijn u graag van dienst. Daarnaast heeft u bij ons de garantie op een veilige kachel. Ambianza heeft veiligheid hoog in het vaandel staan, want dat is een absolute vereiste van een nieuwe kachel of haard. Om die reden werken wij uitsluitend met goedgekeurde materialen en volgens de meest recente veiligheidsnormen.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u nog vragen over de producten en diensten van Ambianza? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0183-745 006. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze collectie. Als u de houtkachel in het echt wilt zien, nodigen wij u van harte uit in onze showroom in de buurt van Dordrecht.

Waarom Ambianza?

Scherpe prijzen

Snelle service

Grote showroom

Kachels op voorraad

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 10:00 – 17:00
  • Wo 10:00 – 17:00
  • Do 10:00 – 17:00
  • Vr 10:00 – 17:00
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza