Vloerenspecialist

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Vloerenspecialist

U moet bij dé vloerenspecialist zijn voor een andere vloer in huis. Bij Ambianza in Meerkerk, nabij Utrecht, maakt u kennis met een veelzijdig aanbod aan vloeren voor bijvoorbeeld de woonkamer of keuken. Voor ieder interieur vindt u bij ons een passende oplossing. Kom langs in onze showroom en bekijk de diverse mogelijkheden voor uw woning.

Kom langs in onze showroom

Een ruim aanbod aan vloeren bij de vloerenspecialist

Wanneer u een nieuwe vloer wilt kopen bij de vloerenspecialist, kiest u natuurlijk een vloer die aan uw wensen voldoet. Bij ons staan uw behoeften en wensen centraal en daar passen wij ons advies op aan. Als vloerenspecialist voorzien wij verschillende soorten vloeren, enerzijds in hout en anderzijds in steen. Elk van de opties heeft eigen voordelen en onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste vloer voor uw woning en uw stijl. Onze showroom is een bron van inspiratie voor wie uit is op een nieuwe houten of Terra Stone-vloer, dus kom zeker eens langs bij dé vloerenspecialist!

Kom naar onze showroom

Als vloerenspecialist zorgen wij ervoor dat u nergens omkijken naar heeft. Zo bieden we maatwerk en diverse extra services aan, zoals het aanleggen van de vloer in uw interieur. Bezoek onze showroom voor een goede eerste indruk. Hier vindt u onder andere prachtige verouderde houten vloeren en verouderde eiken vloeren. Heeft u vragen of behoefte aan deskundig advies? Schroom niet om ons te bellen op 0183-745 006. Ons team van vloerspecialisten staat u graag te woord.

Waarom Ambianza?

Scherpe prijzen

Snelle service

Grote showroom

Kachels op voorraad

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 10:00 – 17:00
  • Wo 10:00 – 17:00
  • Do 10:00 – 17:00
  • Vr 10:00 – 17:00
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza