Vloerenspecialist

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Vloerenspecialist

Voor een andere vloer in huis moet u bij dé vloerenspecialist zijn. Bij Ambianza in Meerkerk, nabij Utrecht, maakt u kennis met een veelzijdig aanbod aan vloeren voor bijvoorbeeld de woonkamer of keuken. Voor ieder interieur vindt u bij ons een passende oplossing. Kom langs in onze showroom en bekijk de diverse mogelijkheden voor uw woning.

Kom langs in onze showroom

Een ruim aanbod aan vloeren bij de vloerenspecialist

Wanneer u een nieuwe vloer wilt kopen bij de vloerenspecialist, kiest u natuurlijk een vloer die aan uw wensen voldoet. Bij ons staan uw behoeften en wensen centraal en daar passen wij ons advies op aan. Dit maakt het voor u eenvoudiger om een stijl te kiezen die bij u past. Onze showroom is een bron van inspiratie voor wie uit is op een nieuwe houten of stenen vloer, dus kom zeker eens langs bij dé vloerenspecialist!

Geef uw interieur warmte en uitstraling

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in vloeren, maar ook in haarden. Zo brengt een houtkachel warmte en sfeer in huis. Met name tijdens de herfst en de winter draagt een houtkachel bij aan de gezelligheid. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten haarden met elk een unieke uitstraling. Laat u geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Kom naar onze showroom

Als vloerenspecialist zorgen wij ervoor dat u nergens omkijken naar heeft. Zo bieden we maatwerk en diverse extra services zoals het aanleggen van de vloer in uw interieur. Bezoek onze showroom voor een goede eerste indruk. Hier vindt u onder andere prachtige verouderde houten vloeren en eiken vloeren. Heeft u vragen of behoefte aan deskundig advies? Schroom niet om ons te bellen op 0183-745 006. Ons team van vloerspecialisten staat u graag te woord.

Waarom Ambianza?

Scherpe prijzen

Snelle service

Grote showroom

Kachels op voorraad

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Laat je inspireren en bezoek onze showroom

Bij Ambianza zetten we uw tevredenheid voorop. Van het gesprek in de showroom tot de werkzaamheden bij u thuis. Wij regelen alles, zodat u geen zorgen hoeft te maken. Wij willen dat u ook bij ons een beetje thuis voelt.

Een grote showroom in Meerkerk

Een passend en betrouwbaar advies

Een gegarandeerde veiligheid

Een volledig ontzorgde installatie

Een stijl die bij ú past

Een maatwerk realisatie

Maak een afspraak