Altech houtkachel

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Altech houtkachel

Het merk Altech verzekert u van een houtkachel die de nodige sfeer creëert. Altech staat namelijk bekend om kachels als de Grande Noblès, de Eclips en de Vision die voor de nodige sfeer zorgen. Daarnaast ervaart u de authentieke geur en het geluid van knisperend hout in uw eigen woning. U wilt toch het hele jaar door genieten van een geweldige houtkachel van Altech, zoals de Grande Noblès, de Eclips of de Vision?

Kom langs in onze showroom

Met een Altech-houtkachel haalt u meer uit de blokken hout die u stookt

Bij Ambianza zetten we onze passie in om u te voorzien van de best mogelijke houtkachels. Zodoende hebben we kachels zoals de Grande Noblès, de Vision en de Eclips van het merk Altech opgenomen in ons brede aanbod. Dit bedrijf bewijst namelijk al decennialang zijn waarde op de stijlvolle verwarmingsmarkt. Bij Altech kachels is duurzaamheid een belangrijke kernwaarde. Deze speksteen houtkachels zijn dan ook zó ontworpen dat ze het maximale uit uw hout halen. U kiest bij ons uit meerdere hoogwaardige modellen.

De Altech Eclips

De Altech Eclips is een echte krachtpatser als het om rendement gaat. De bijhorende rookgeleidingstechniek is wel twee meter lang. Dit zorgt ervoor dat rook niet snel wordt weggeleid in het verwarmingssysteem. Op deze manier profiteert u tot wel 89% profiteert van de warmte die vrijkomt in uw Altech Eclips houtkachel.

De Altech Vision

Altech Vision kachels zijn populair bij kopers van het merk. De modellen hebben een authentiek uiterlijk en onderscheiden zich onder andere vanwege het grote gebruiksgemak. Dit is ideaal voor wie van stijlvol traditionele ontwerpen houdt. De Altech Vision kachels worden ook aangeboden met ingebouwde kookoven.  

De Altech Grande Noblès

Een Altech Grande Noblès is een houtkachel van formaat. Hierdoor is veel speksteen aanwezig, wat zorgt voor veel warmte. U geniet lang van de warmte die stoken oplevert. Een statige Altech Grande Noblès houtkachel laat u nooit in de kou staan.

Onze merken

Ambianza biedt alleen het beste aan van de meest hoogwaardige merken. Zo vindt u bij ons ook naast kachels van Altech ook:

Voor ieder interieur hebben wij een gepaste houtkachel van Altech of een ander topmerk.

Bezoek ons in de showroom voor een passend en deskundig advies

Ons deskundige team staat u graag te woord onze de houtkachelshowroom nabij Utrecht, te Meerkerk. Ga met ons om tafel zitten voor een passend advies. Natuurlijk bewondert u ook direct de diverse beschikbare kachels van Altech, zoals de Eclips, Vision en de Grande Noblès. Heeft u vragen over het aanbod of over de werking van een houtkachel van Altech? U bereikt ons op 0183-745 006. Of vul het contactformulier in.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza