Houtkachel met een hoog rendement

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Hoog rendement houtkachel

U profiteert uiteraard het meest als u een hoog rendement heeft van uw houtkachel. Toch is dit lang niet altijd de eerste associatie die mensen hebben tijdens het kopen van een kachel. U denkt wellicht voornamelijk aan de leuke sfeer van het vuur en de directe warmtevoorziening die hiermee ervaart. Bij Ambianza hebben we hier al rekeningen mee gehouden en bieden we u een houtkachel aan die ook nog eens een hoog rendement heeft.

Kom langs in onze showroom

Een hoog rendement halende houtkachel

Met een houtkachel die een hoog rendement heeft, worden verschillende voordelen in één verwarmingsmodel gecombineerd. Zo ervaart u effectieve verwarming, charme én duurzaamheid. Een hoog rendement houdt in dat uw houtkachel het maximale uit de benodigde brandstof haalt. Dit is milieuvriendelijk en bespaart u kosten. Ambianza uit Meerkerk, nabij Utrecht, heeft een aantal prachtige modellen die excelleren op het gebied van rendement. Zie bijvoorbeeld onze houtkachels van speksteen. Ook houtvergassers halen maximale uit hun brandstof. Met een hoog rendement houtkachel van ons bent u dus nooit een dief van uw eigen portemonnee. 

Kies het perfecte kachelmodel voor u

Natuurlijk is het prettig dat uw houtkachel een hoog rendement heeft, maar deze moet ook perfect bij u passen. Daarom helpen wij u graag om het ideale model voor u uit te zoeken. Maak een afspraak en kom langs in onze houtkachelshowroom bij Utrecht. Samen doorlopen we ons aanbod en zorgen we dat u vindt wat u zoekt. Vul het contactformulier in of bel naar 0183-745 006.  

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 10:00 – 17:00
  • Wo 10:00 – 17:00
  • Do 10:00 – 17:00
  • Vr 10:00 – 17:00
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza