Inbouw gashaard

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Inbouw gashaard

Bent u op zoek naar een inbouw gashaard voor uw woning of bedrijfspand om extra sfeer te creëren? Bij Ambianza bieden we een ruim assortiment met gaskachels van topkwaliteit aan. U bent van harte welkom in onze showroom waar u de diverse inbouwhaarden op gas met eigen ogen kunt bekijken om zo een optimale sfeerimpressie te ervaren. Bovendien schakelt u onze experts in om de inbouw van de gashaard voor u te regelen.

Kom langs in onze showroom

Wat is het grote voordeel van een inbouw gashaard?

Een gashaard zorgt, net als een houtkachel, voor meer sfeer in huis dankzij het prachtige schouwspel van de vlammen. Het grote voordeel van een inbouw gashaard ten opzichte van een houtkachel is dat het minder rommel geeft omdat er geen hout wordt verbrand. Dit maakt een inbouwhaard op gas een duurzamere keuze.

Maak een keuze uit het ruime assortiment

Ambianza heeft een grootschalig assortiment aan inbouwhaarden op gas. U vindt bij ons gesloten gashaarden van diverse topmerken die geschikt zijn voor inbouw in uw interieur, zoals DRU, Element4 en Faber. De gashaarden van deze fabrikanten zijn bij ons verkrijgbaar in vele verschillende vermogens, kleuren en prijsklassen. Hierdoor zit de ideale inbouw gashaard voor uw interieur er gegarandeerd tussen! Door onze uitgebreide voorraad, zijn wij in staat om uw nieuwe inbouwhaard op gas binnen een zeer kort tijdsbestek te leveren en te plaatsen. Zodoende kunt u snel van uw aankoop genieten.

Vraag advies aan onze experts

Heeft u advies nodig bij uw aankoop van een inbouwhaard op gas? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op via 0183-745 006, zodat onze deskundige medewerkers u over de ideale inbouw gashaard kunnen adviseren. U bent echter ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar wij verschillende inbouwhaarden brandend hebben opgesteld. Onze showroom is gelegen aan de Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk. Wij zijn goed bereikbaar vanuit onder andere Rotterdam, Dordrecht en Utrecht.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Laat je inspireren en bezoek onze showroom

Bij Ambianza zetten we uw tevredenheid voorop. Van het gesprek in de showroom tot de werkzaamheden bij u thuis. Wij regelen alles, zodat u geen zorgen hoeft te maken. Wij willen dat u ook bij ons een beetje thuis voelt.

Een grote showroom in Meerkerk

Een passend en betrouwbaar advies

Een gegarandeerde veiligheid

Een volledig ontzorgde installatie

Een stijl die bij ú past

Een maatwerk realisatie

Maak een afspraak