Inbouw gashaard

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Inbouw gashaard

Bent u op zoek naar een inbouw gashaard voor uw woning of bedrijfspand om extra sfeer te creëren? Bij Ambianza bieden we een ruim assortiment met gaskachels van topkwaliteit aan. U bent van harte welkom in onze showroom waar u de diverse inbouwhaarden op gas met uw eigen ogen bekijkt. Bovendien schakelt u onze experts in om de inbouw van de gashaard voor u te regelen.

Kom langs in onze showroom

Wat is het grote voordeel van een inbouw gashaard?

Een gashaard zorgt voor meer sfeer in huis dankzij het schouwspel van de vlammen. Het grote voordeel van een inbouw gashaard is dat het vuur tijdens het branden geen rommel veroorzaakt. Dat maakt deze inbouwhaard op gas een duurzamere keuze. Ambianza heeft een grootschalig assortiment aan inbouwhaarden op gas.

Maak een keuze uit het ruime assortiment

U vindt bij ons gesloten gashaarden van diverse topmerken die geschikt zijn voor inbouw in uw interieur, zoals de DRU-gashaard. Ook Element4 en Faber-gashaarden zijn een goede optie. De gashaarden van deze fabrikanten zijn bij ons verkrijgbaar met verschillende vermogens, kleuren en prijsklassen. Hierdoor zit de ideale inbouwhaard op gas voor uw interieur er gegarandeerd tussen! Door onze uitgebreide voorraad zijn wij in staat om uw nieuwe inbouwhaard op gas binnen zeer korte tijd op te leveren en te plaatsen. Zodoende kunt u snel van uw gashaard genieten.

Vraag advies aan onze experts

Heeft u advies nodig bij de aankoop van uw inbouwhaard op gas? Neem contact met ons op via 0183-745 006. Onze deskundige medewerkers adviseren u namelijk met plezier over de ideale inbouw gashaard. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom, waar wij verschillende inbouwhaarden brandend hebben opgesteld. Onze showroom is gelegen aan de Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk. Wij zijn goed bereikbaar vanuit onder andere Rotterdam, Dordrecht en Utrecht.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 10:00 – 17:00
  • Wo 10:00 – 17:00
  • Do 10:00 – 17:00
  • Vr 10:00 – 17:00
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza