Inbouwhaard op hout

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Inbouwhaard hout

Wilt u graag uw huis voorzien van extra sfeer met een prachtige inbouwhaard op hout? Kom dan eens naar de showroom van Ambianza in Meerkerk, nabij Utrecht. Wij hebben een ruim aanbod aan inbouwhaarden, zodat er voor ieder interieur altijd een geschikt exemplaar beschikbaar is.

Kom langs in onze showroom

Waarom kiest u voor een inbouwhaard op hout?

Een inbouwhaard is perfect wanneer u een alternatieve warmtebron zoekt, maar niet wilt inleveren qua ruimte. De inbouwhaard op hout wordt geplaatst in de muur, waardoor u geen oppervlakte verliest. Een haard wordt nog wel eens met het plaatsen van een inbouwkachel verward. In feite heeft dit met de warmte prioriteit te maken, bij een haard staat sfeer centraal en bij een kachel verwarmingsrendement. Een inbouwhaard op hout geeft dan ook een heerlijke geur en een authentiek, knisperend geluid. Elementen die bijdragen aan een prettige ambiance. Overigens kiest u bij ons zelf of u een inbouwhaard op gas of op hout prefereert. In onze showroom luisteren wij graag naar uw wensen en behoeften, zodat u de haard kiest die echt bij u en uw interieur past. Op deze manier geniet u lang van uw nieuw inbouwhaard op hout. Ons haardenaanbod strekt zich zelfs uit tot kookhaarden.   

Bezoek onze showroom

In onze showroom gaan wij graag met u aan tafel zitten. Samen bekijken we wat de beste keuze is voor in uw woning, restaurant of bedrijfspand. Gaat u voor authentiek of minimalistisch? Nadat wij een gepaste inbouwhaard op hout voor u hebben gevonden, installeren wij deze voor u op locatie. Wilt u graag meer weten over onze services? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0183-745 006.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza