Inbouwkachel plaatsen

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Inbouwkachel plaatsen

Een inbouwkachel laat u natuurlijk plaatsen door een echte specialist. Het laten inbouwen van een kachel is de perfecte manier om een uitgebalanceerd binnenklimaat te krijgen in uw ruimte. Omdat wij enkel gebruikmaken van goedgekeurde materialen, bent u altijd verzekerd van een veilig product. Bovendien zoeken wij altijd naar duurzame oplossingen om zo min mogelijk druk te leggen op het milieu.

Kom langs in onze showroom

Een inbouwkachel laten plaatsen door een specialist

Bij haardencentrum Ambianza staat u als klant áltijd centraal. Wij nemen graag de tijd als we bij u op locatie een inbouwkachel of inzethaard mogen plaatsen. Wilt u graag advies aan huis hebben? Dat kan geregeld worden. Zowel ’s avonds als in het weekend komen wij bij u langs om advies op maat uit te brengen over het plaatsen van een inbouwkachel. Op deze manier heeft u alle benodigde informatie om een kachel uit ons uitgebreide haardenassortiment te kiezen.

Breng een bezoek aan de showroom voor meer advies

Het is begrijpelijk dat u de inbouwkachel eerst wilt zien voordat u deze koopt en wij deze komen plaatsen. In onze showroom in Meerkerk, in de buurt van Utrecht, hebben we verschillende kachels brandend opgesteld, zodat u een duidelijke sfeerimpressie krijgt. Hier lopen ook onze specialisten rond om u meer te vertellen over de verschillende soorten inbouwhaarden. Voor eventuele vragen over onze services kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0183-745 006.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza