Jacobus houtkachel

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Jacobus houtkachel

De Jacobus-houtkachel dient vandaag de dag niet meer alleen als warmtebron, maar geeft ook de nodige sfeer en is vaak een echte eyecatcher. Bij Ambianza kiest u uit diverse houtkachels van dit topmerk. Verwarmt u binnenkort uw interieur met een JAcobus-houtkachel?

Kom langs in onze showroom

Een Jacobus-houtkachel van de beste kwaliteit

Er zijn vele voordelen van een houtkachel in uw interieur. De Jacobus-houtkachel is er in vier verschillende varianten, in de vermogens 6,9 en 12kw. Het merk staat bekend om zijn duurzaamheid en het feit dat er weinig onderhoud nodig is. De Jacobus-houtkachel heeft een hoog rendement, een perfecte verbranding en stoot nauwelijks emissie uit. Enkel voordelen dus. Gaat u echter liever voor gemak en heeft u geen zin om na het gebruik van de houtkachel de hoopjes as op te ruimen? Kies dan voor een vrijstaande of inbouw gashaard. Vandaag de dag zijn de vlammen levensecht en kan een houtkachel zeker tot de sfeerhaarden worden gerekend.

Bezoek onze showroom of bel bij vragen

Wij begrijpen dat, voordat u een houtkachel of gashaard in uw interieur gaat plaatsen, u hier graag eerst meer informatie over wenst te ontvangen. Het is immers een belangrijke keuze voor het aanzicht van uw interieur. U bereikt ons telefonisch op 0183-745 006 of via e-mail op info@ambianza.nl. Ervaart u liever in het echt een Jacobus-houtkachel of bent u benieuwd naar ons volledige aanbod aan houtkachels? Wij ontvangen u graag in onze showroom in Meerkerk, nabij Utrecht.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 10:00 – 17:00
  • Wo 10:00 – 17:00
  • Do 10:00 – 17:00
  • Vr 10:00 – 17:00
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza