Open haard inbouwen

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Open haard inbouwen

Als u een open haard wilt laten inbouwen, kiest u voor de specialisten van Ambianza. Wij hebben passie voor alternatieve verwarmingen en kunnen u van dienst zijn als u uw huis op een duurzame en sfeervolle wijze wilt verwarmen. In onze uitgebreide collectie vindt u onder andere inbouwhaarden, gaskachels, pelletkachels en houtgestookte kookhaarden. Als u besluit om een open haard aan te schaffen bij Ambianza kunnen onze deskundige medewerkers de haard in korte tijd bij u inbouwen.

Kom langs in onze showroom

Een open haard laten inbouwen door ervaren vakmensen

Als u erover twijfelt welke open haard u het beste kunt laten inbouwen, dan zijn onze adviseurs u graag van dienst. U kunt bij ons namelijk kiezen uit een ruim assortiment en hierdoor kan het lastig zijn om uw gewenste haard te vinden. In ons aanbod vindt u onder andere de volgende open haarden.

·         Nordic Fire Optimum 450: een moderne inbouwhaard op cv met dubbelglas en een praktische draaideur.

·         Spartherm Varia 2LRh: een pellet inbouwhaard met een modern liftdeursysteem waardoor schoonmaken heel eenvoudig is.

·         Gashaard Element4 Cupido 50: een ondiepe inbouw pelletkachel met een op afstand bestuurbare elektronische ontsteking en een prachtig vuurbeeld.

Maak gebruik van onze uitstekende service

Bij Ambianza voorzien we u graag van A tot Z. Dit geldt ook voor het plaatsen van een inbouwkachel of het inbouwen van uw nieuwe open haard. U bent van harte welkom in onze showroom voor een sfeerimpressie van onze haarden en deskundig advies. Deze is gelegen aan de Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk, in de buurt van Utrecht. Als u vragen heeft, belt u naar 0183-745 006 of vult u ons contactformulier in. Onze medewerkers staan u graag met advies bij!

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza