Pellet inbouwhaard

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Pellet inbouwhaard

Bij Ambianza kunt u uitstekend terecht als u op zoek bent naar een pellet inbouwhaard. In onze uitgebreide collectie vindt u zowel nieuwe als gebruikte haarden die bijdragen aan een uitgebalanceerd binnenklimaat. Omdat wij duurzaamheid belangrijk vinden, zorgen wij altijd voor oplossingen die minder schadelijk zijn voor de lucht en het milieu. Bovendien zijn al onze haarden en kachels gemaakt van hoogwaardige materialen. Op die manier bent u verzekerd van een veilige pellet inbouwhaard.

Kom langs in onze showroom

Advies op maat over de ideale pellet inbouwhaard

Als u ervoor kiest om een pellet inbouwhaard aan te schaffen bij onze pelletkacheldealers, dan heeft u de garantie op een voortreffelijke service. De klant komt bij ons altijd op de eerste plaats. Voor al uw vragen nemen wij ruim de tijd. Wilt u advies aan huis hebben? Ook dat is mogelijk. Onze medewerkers komen overdag, in de avonduren en in het weekend graag bij u langs. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden van de verschillende inbouwhaarden, zodat u de juiste keuze kunt maken voor de meest geschikte inhouwhaard uit ons assortiment. Uiteraard komen we de pellet inbouwhaard na aanschaf vakkundig bij u thuis installeren, zodat u veilig van een correct geplaatste haard kunt genieten.

Bezoek de showroom!

Voor advies over de ideale pellet inbouwhaard of mooie massief eiken vloer voor uw interieur kunt u natuurlijk ook even langskomen in onze showroom aan de Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk. Hier vindt u bijvoorbeeld een aangename Jacobus-houtkachel. Hier vindt u naast pellet inbouwhaarden ook de houtkachels van Jacobus en diverse andere gerenommeerde merken. Uw vragen kunnen we ook telefonisch beantwoorden als u even belt naar 0183-745 006.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza