Koop uw pelletkachel bij een gerenommeerde dealer

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Pelletkachel dealers

Ambianza is een van de meest gerenommeerde pelletkacheldealers van Nederland. Wij zetten ons al jarenlang in voor sfeervolle en duurzame 40alternatieve verwarming. Naast pelletkachels vindt u in ons ruime assortiment ook gaskachels, inbouwhaarden en houtgestookte kookhaarden op cv. De klant komt bij ons altijd op de eerste plaats en u kunt bij ons precies aangeven wat u van ons verlangt. Wij leveren maatwerk, zodat de kachel of haard die u bij ons aanschaft aan al uw wensen voldoet. Dat is een service die u maar bij weinig andere Nederlandse pelletkachel dealers aantreft.

Kom langs in onze showroom

Kies voor een van de meest gerenommeerde pelletkachel dealers van Nederland

Als u op zoek bent naar gespecialiseerde dealers van pelletkachels, dan moet u zeker even langskomen bij Ambianza. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over de pelletkachel van Nordic Fire of ander merk. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen gebruikmaken van onze uitstekende service. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de diverse opties en kijken graag met u mee naar een vrijstaande of ingebouwde pelletkachel welke volledig aan uw wensen voldoet. Zij geven u ook graag informatie wanneer u bijvoorbeeld een pelletkachel met cv wilt combineren.

Verzekerd van uitstekende service en deskundig advies

Kies uit het grote aantal pelletkacheldealers van Nederland voor Ambianza, dan bent u verzekerd van hoogwaardige pelletkachels en uitstekende service. Als u meer wilt weten over onze producten bent u van harte welkom aan de Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk. U contacteert ons eenvoudig voor meer informatie, misschien over onze JAcobus-houtkachel, op het nummer in 0183-745 006.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 10:00 – 17:00
  • Wo 10:00 – 17:00
  • Do 10:00 – 17:00
  • Vr 10:00 – 17:00
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza