Koop uw pelletkachel bij een gerenommeerde dealer

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Pelletkachel dealers

Ambianza is een van de meest gerenommeerde pelletkacheldealers van Nederland. Wij zetten ons al jarenlang in voor sfeervolle en duurzame 40alternatieve verwarming. Naast pelletkachels vindt u in ons ruime assortiment ook gaskachels, inbouwhaarden en houtgestookte kookhaarden op cv. De klant komt bij ons altijd op de eerste plaats en u kunt bij ons precies aangeven wat u van ons verlangt. Wij leveren maatwerk, zodat de kachel of haard die u bij ons aanschaft aan al uw wensen voldoet. Dat is een service die u maar bij weinig andere Nederlandse pelletkachel dealers aantreft.

Kom langs in onze showroom

Kies voor een van de meest gerenommeerde pelletkachel dealers van Nederland

Als u op zoek bent naar gespecialiseerde dealers van pelletkachels, dan moet u zeker even langskomen bij Ambianza. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over de pelletkachel van Nordic Fire of ander merk. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen gebruikmaken van onze uitstekende service. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de diverse opties en kijken graag met u mee naar een vrijstaande of ingebouwde pelletkachel welke volledig aan uw wensen voldoet. Zij geven u ook graag informatie wanneer u bijvoorbeeld een pelletkachel met cv wilt combineren.

Verzekerd van uitstekende service en deskundig advies

Kies uit het grote aantal pelletkacheldealers van Nederland voor Ambianza, dan bent u verzekerd van hoogwaardige pelletkachels en uitstekende service. Als u meer wilt weten over onze producten bent u van harte welkom aan de Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk. U contacteert ons eenvoudig voor meer informatie, misschien over onze JAcobus-houtkachel, op het nummer in 0183-745 006.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Laat je inspireren en bezoek onze showroom

Bij Ambianza zetten we uw tevredenheid voorop. Van het gesprek in de showroom tot de werkzaamheden bij u thuis. Wij regelen alles, zodat u geen zorgen hoeft te maken. Wij willen dat u ook bij ons een beetje thuis voelt.

Een grote showroom in Meerkerk

Een passend en betrouwbaar advies

Een gegarandeerde veiligheid

Een volledig ontzorgde installatie

Een stijl die bij ú past

Een maatwerk realisatie

Maak een afspraak