Onderhoud voor pelletkachel

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Pelletkachel onderhoud

Een pelletkachel is eenvoudiger in onderhoud dan een traditionele open haard. Om zo lang mogelijk van een pelletkachel te genieten, raden we u bij Ambianza aan om de kachel goed te onderhouden. Met een speciale stofzuiger moet de kachel iedere week worden schoongemaakt. Daarnaast is het ook verstandig om de voorraadtank van de pellets maandelijks te legen en te reinigen. Als u ook het raam van de kachel schoonmaakt, ziet uw pelletkachel er weer als nieuw uit.

Kom langs in onze showroom

Uw pelletkachel in topconditie houden dankzij regelmatig onderhoud

Als u een pelletkachel bij ons aanschaft, geven onze medewerkers u graag tips voor het juiste onderhoud van de kachel. De aankoop van een pelletkachel is tegenwoordig extra aantrekkelijk. Het zorgt namelijk voor duurzame energie en de kachel brandt uit zichzelf. Met een speciale stofzuiger kuist u snel en eenvoudig uw pelletkachel. Verder bestaat het onderhoud van uw pelletkachel nog uit het volgende:

  • Het legen van het asbakje
  • Het schoonmaken van de branderruimte
  • Het reinigen van het raampje

Wanneer u zelf niet veel verstand heeft van het schoonmaken van uw pelletkachel, dan kunt u het onderhoud ook uit handen geven. Onze vakmensen verzorgen dit graag voor u en zorgen voor een kachel die er weer zo goed als nieuw uitziet.

Neem contact met ons op voor tips

Ambianza is u graag van dienst als u een pelletkachel aan wilt schaffen of advies wilt hebben voor het onderhoud van deze duurzame kachel. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een pelletkachel die u aansluit op uw cv. Wilt u meer weten over het onderhouden van de kachel of bent u op zoek naar een specifieke dienst, zoals de renovatie van uw schoorsteen? Kom dan langs in onze showroom aan de Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk, nabij Utrecht, of bel naar 0183-745 006.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza