Renovatie van uw rookkanaal

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Rookkanaal renovatie

Als uw rookkanaal aan renovatie toe is, schakelt u een specialist zoals Ambianza in. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw rookkanaal gerenoveerd wordt en dat deze weer voor meerdere jaren mee kan. Het is belangrijk om het kanaal regelmatig te laten controleren, zodat u zeker weet dat deze optimaal werkt. Wij vinden een uitstekende service erg belangrijk, daarom kunt u de renovatie van een rookkanaal voordelig door ons laten uitvoeren.

Kom langs in onze showroom

Is uw rookkanaal aan renovatie toe? Schakel onze hulp in!

Het opknappen van een enkelwandig of dubbelwandig rookkanaal is nodig als deze bijvoorbeeld lek is. Dat kan gebeuren door slecht onderhoud, verzanding of oververhitting. In een gemetseld rookkanaal kan er door het lekken een vervelende vlek, geur of rookontwikkeling ontstaan. We raden een grondige renovatie aan, wanneer er een lek is. Bij de renovatie van uw rookkanaal plaatsen wij een flexibele pijp van rvs met een dichtheid van 316L in het kanaal. Ook voeren onze experten in schone houtkachels het nodige onderhoud aan uw schoonsteen of rookkanaal uit. Naast het renoveren van rookkanalen en schoorstenen kunnen wij u ook van dienst zijn bij het bestellen van nieuwe rookkanalen. Naast het herstellen van een rookkanaal kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud van uw schoorsteen. Dat is belangrijk om uw schoorsteen veilig te blijven gebruiken.

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Voor de renovatie van een rookkanaal maakt u eenvoudig een afspraak met een van onze vakmensen. Hiervoor neemt u contact met ons op via 0183-745 006 of bezoekt u onze showroom aan de Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk, nabij Utrecht. Heeft u vragen over onze diensten of producten? Ook dan staan we graag voor u klaar.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza