Pelletkachel installeren

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Gerealiseerde projecten

Wanneer u een pelletkachel heeft gekocht, kunt u deze laten installeren door de vakmensen van Ambianza uit Meerkerk, in de omgeving van Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in alternatieve verwarming en onze vakmensen weten precies hoe ze u het beste van dienst kunnen zijn. Ons assortiment bestaat uit sfeerverwarmingen en duurzame verwarmingen. Wij installeren graag uw nieuwe pelletkachel, zodat u zo snel mogelijk geniet van uw heerlijk, verwarmde woning.

Kom langs in onze showroom

Een pelletkachel aanschaffen en laten installeren door vakmensen

Met een pelletkachel uit ons assortiment verwarmt u een bepaalde ruimte in uw huis op gezellige wijze. Zo is een houtgestookte cv bijvoorbeeld zeer duurzaam. Wenst u volledige ontzorging? Na aanschaf van een pelletkachel in onze showroom maken we direct een afspraak voor het installeren van de kachel. Onze ervaren vakmensen installeren uw nieuwe pelletkachel in korte tijd bij u thuis. Bekijk de diverse voorbeelden van de gerealiseerde projecten voor een goed beeld van de mogelijkheden bij het installeren van een pelletkachel.

Schakel onze ervaren vakmensen in

Wilt u meer weten over het laten installeren van een pelletkachel in uw woning? Neem dan contact op met ons door even te bellen naar 0183-745 006. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken. U bent te allen tijde verzekerd van kwalitatief advies op basis van uw persoonlijke situatie. Daarnaast kunt u ook op ons rekenen voor het onderhoud van uw pelletkachel.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza