Pelletkachels Rotterdam

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Pelletkachels Rotterdam

Bij Ambianza bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve pelletkachels in de regio Rotterdam. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf op het gebied van alternatieve verwarming en onze medewerkers hebben alle kennis en ervaring in huis om u uitstekend van dienst te kunnen zijn. Ons aanbod bestaat uit duurzame verwarmingen en sfeerverwarmingen. Van pelletkachels en houtkachels tot houtgestookte cv’s en houtvergassers.

Kom langs in onze showroom

De mooiste pelletkachels bij de specialist nabij Rotterdam

Voor het aanschaffen van pelletkachels komt u naar onze showroom in de buurt van Rotterdam of neemt u een kijkje op de website van Ambianza. Onze medewerkers staan u graag met deskundig advies bij! Ambianza heeft enthousiaste medewerkers in dienst die u in Rotterdam en omgeving graag meer vertellen over pelletkachels. Een pelletkachel voegt sfeer toe aan uw interieur en zorgt ervoor dat u er altijd warm bij zit. Als officiële dealer van pelletkachels in de buurt van Rotterdam, bieden we een uitgebreid assortiment kachels aan in onze showroom. Denk hierbij onder andere aan Dielle en MCZ.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over het installeren van pelletkachels door Ambianza nabij Rotterdam? Of wilt u met eigen ogen diverse brandende pelletkachels komen bekijken? Neem dan via 0183-745 006 telefonisch contact met ons op of kom langs in de showroom aan de Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 10:00 – 17:00
  • Wo 10:00 – 17:00
  • Do 10:00 – 17:00
  • Vr 10:00 – 17:00
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza