Renovatie aan de schoorsteen nabij Rotterdam

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Schoorsteen renovatie Rotterdam

Heeft uw schoorsteen een goede renovatie nodig en woont u in regio Rotterdam? Of wilt u graag uw schoorsteen laten onderhouden? Schakel dan de vakmensen van Ambianza uit Meerkerk, nabij Utrecht, in. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het renoveren van schoorstenen en rookkanalen, maar zijn u ook van dienst bij de aankoop van schoorsteenbenodigdheden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan verloopstukken, regenkappen en boldraadroosters. Dankzij onze jarenlange ervaring en opgebouwde expertise kunnen wij de renovatie van iedere schoorsteen in de buurt van Rotterdam deskundig uitvoeren.

Kom langs in onze showroom

Schakel onze experts in om uw schoorsteen een grondige renovatie te geven in Rotterdam en omgeving

Wanneer uw schoorsteen in regio Rotterdam een renovatie nodig heeft, pakken wij dit grondig aan. Zo plaatsen wij bij het aanbouwen van een schoorsteen of renoveren van een rookkanaal een dubbelwandig kanaal (rvs) met een dichtheid van 316L. Het vernieuwen van de schoorsteen of het rookkanaal is noodzakelijk als deze lek is. Door oververhitting, verzanding of slecht onderhoud kan een rookkanaal gaan lekken en hierdoor kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Daarom is het verstandig om tijdens de renovatie van uw schoorsteen in regio Rotterdam, een flexibele pijp te laten plaatsen en de schoorsteen af te werken met een stormkraag, loodslab of kap.

Goed onderhoud is essentieel

Het goed onderhouden van uw schoorsteen is essentieel wanneer u deze lang wilt gebruiken. Het is dan ook raadzaam om met regelmaat onderhoud aan uw schoorsteen te laten uitvoeren, zodat u deze veilig kunt blijven gebruiken. Wij staan altijd voor u klaar met een uitstekende service op maat.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Voor de renovatie van uw schoorsteen in de buurt van Rotterdam of Utrecht schakelt u onze vakmensen in. Wilt u meer informatie over onze diensten en producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0183-745 006 of bezoek onze showroom.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza