Schoorsteen renovatie Utrecht

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Schoorsteen renovatie Utrecht

Bij Ambianza kunt u uitstekend terecht voor schoorsteen renovatie in de regio Utrecht. Op het gebied van alternatieve en duurzame zijn wij een gerenommeerd bedrijf. Onze deskundige medewerkers hebben alle kennis en ervaring in huis om u goed van dienst te kunnen zijn. Als klant komt u bij ons altijd op de eerste plaats en wij nemen voor iedereen ruim de tijd. In Utrecht en omgeving komen wij overdag, ’s avonds of in het weekend graag naar u toe voor advies over de renovatie van uw schoorsteen.

Kom langs in onze showroom

Deskundige en veilige schoorsteen renovatie nabij Utrecht

De renovatie van een schoorsteen nabij Utrecht wordt door de medewerkers van Ambianza altijd deskundig en veilig gedaan. Tijdens het werk hanteren wij altijd de meest recente veiligheidsnormen. Verder gebruiken wij uitsluitend materiaal dat officieel is goedgekeurd, zodat u de garantie heeft op vakwerk. Het is raadzaam om uw schoorsteen goed te onderhouden. Op die manier voorkomt u onveilige situaties. Als een haard of kachel minstens 10 keer per jaar wordt aangestoken, raden wij u aan om de schoorsteen jaarlijks schoon te maken.

Ambianza inschakelen?

Als u Ambianza wilt inschakelen voor de renovatie van een schoorsteen of andere zaken, zoals een rookkanaal, in de buurt van Utrecht neemt u telefonisch contact met ons op via 0183-745 006. Voor meer informatie over onze diensten kunt u ook terecht in onze pelletkachelshowroom aan de Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza