Tuinkachel

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Tuinkachel

Voor een sfeervolle tuinkachel komt u naar de showroom van Ambianza. Wij zijn gespecialiseerd in alternatieve verwarming en helpen u graag bij het maken van een keuze. In onze showroom vindt u een breed aanbod aan kachels en haarden, waardoor de tuinkachel die u zoekt er zeker tussen zit!

Kom langs in onze showroom

Een sfeervolle vuurkorf of tuinkachel

Wilt u laat op de avond nog lekker warm in uw tuin kunnen zitten? Wij bieden buitenkachels aan in diverse uitvoeringen, kleuren en prijsklassen. Van bijzonder vormgegeven kachels tot praktische vuurhaarden: in ons assortiment vindt u vast en zeker een tuinkachel naar uw smaak. U kunt bij ons bovendien altijd rekenen op onze zes pijlers: service, deskundigheid, vertrouwen, veiligheid, een grote voorraad en een uitgebreid assortiment. In onze showroom wordt u dan ook te allen tijde bijgestaan door onze ervaren vakmensen. Ambianza biedt een zeer ruim assortiment op het gebied van alternatieve verwarming. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor kachels van de volgende topmerken:

Vind in onze showroom een kachel voor buitengebruik

Wilt u uw tuin of terras uitbreiden met een vuurkorf, tuinkachel of zoekt u een pelletkachel in regio Rotterdam voor binnen? Kom dan eens naar onze showroom in Meerkerk, nabij Utrecht, waar onze deskundige medewerkers voor u paraat staan. Voor meer informatie belt u vrijblijvend naar 0183-745 006. Hopelijk tot ziens in onze showroom!

Waarom Ambianza?

Scherpe prijzen

Snelle service

Grote showroom

Kachels op voorraad

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Laat je inspireren en bezoek onze showroom

Bij Ambianza zetten we uw tevredenheid voorop. Van het gesprek in de showroom tot de werkzaamheden bij u thuis. Wij regelen alles, zodat u geen zorgen hoeft te maken. Wij willen dat u ook bij ons een beetje thuis voelt.

Een grote showroom in Meerkerk

Een passend en betrouwbaar advies

Een gegarandeerde veiligheid

Een volledig ontzorgde installatie

Een stijl die bij ú past

Een maatwerk realisatie

Maak een afspraak