Tuinkachel

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Tuinkachel

Voor een sfeervolle tuinkachel komt u naar de showroom van Ambianza. Wij zijn gespecialiseerd in alternatieve verwarming en helpen u graag bij het maken van een keuze. In onze showroom vindt u een breed aanbod aan kachels en haarden, waardoor de tuinkachel die u zoekt er zeker tussen zit!

Kom langs in onze showroom

Een sfeervolle vuurkorf of tuinkachel

Wilt u laat op de avond nog lekker warm met een tuinkachel in uw tuin kunnen zitten? Wij bieden buitenkachels aan in diverse uitvoeringen, kleuren en prijsklassen. Van bijzonder vormgegeven kachels tot praktische vuurhaarden: in ons assortiment vindt u vast en zeker een tuinkachel naar uw smaak. U kunt bij ons bovendien altijd rekenen op onze zes pijlers: service, deskundigheid, vertrouwen, veiligheid, een grote voorraad en een uitgebreid assortiment. In onze showroom wordt u dan ook te allen tijde bijgestaan door onze ervaren vakmensen. Ambianza biedt een zeer ruim assortiment aan op het gebied van alternatieve verwarming. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor kachels van de volgende topmerken:

  Vind in onze showroom een kachel voor buitengebruik

  Wilt u uw tuin of terras uitbreiden met een vuurkorf, tuinkachel of zoekt u een pelletkachel in regio Rotterdam voor binnen? Kom dan eens naar onze showroom in Meerkerk, nabij Utrecht, waar onze deskundige medewerkers voor u paraat staan. Voor meer informatie rond een tuinkachel belt u vrijblijvend naar 0183-745 006. Hopelijk tot ziens in onze showroom!

  Waarom Ambianza?

  Scherpe prijzen

  Snelle service

  Grote showroom

  Kachels op voorraad

  Benieuwd naar onze kachels?

  Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

  Kom naar Ambianza

  Een greep uit ons uitgebreide assortiment

  Bezoek onze showroom

  Houtkachels

  Bekijk

  Speksteenkachels

  Bekijk

  Pelletkachels

  Bekijk

  Bio-ethanolkachels

  Bekijk

  CV haarden

  Bekijk

  Gashaarden

  Bekijk

  Elektrische haarden

  Bekijk

  Pellet- hout hybride

  Bekijk

  Ambianza