Dik Geurts

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Dik Geurts

Bent u geïnteresseerd in kachels van het merk Dik Geurts? In onze showroom in Meerkerk, bij Utrecht, vindt u prachtige exemplaren die op maat van uw woning gemaakt worden. Indien u toch niet helemaal vindt wat u zoekt, staan onze medewerkers graag voor u klaar.

Kom langs in onze showroom

Kachels van Dik Geurts op maat van uw woning

Een van de grote voordelen van de kachels van Dik Geurts is dat ze vervaardigd zijn met oog voor het milieu en een milieuvriendelijk label dragen. De ontwikkelaars van de haarden bij Dik Geurts denken aan rendement en optimale verbranding. Daarnaast dragen zij ook design hoog in het vaandel en zorgen ze ervoor dat hun kachels zo goed mogelijk bediend worden. Iedereen die op zoek is naar degelijke én mooie kachels, naar warmte én gezelligheid, kan terecht bij Dik Geurts. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij onze medewerkers in onze showroom met pelletkachels in Utrecht. Dat geldt ook indien u op zoek bent naar haarden van Element4 of indien u een onderhoud nodig heeft.

Informeer naar de opties

Wilt u meer te weten te komen over de kachels van Dik Geurts? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dat doet u door te bellen naar 0183-745 006 of door ons online contactformulier in te vullen. Wij koppelen vervolgens zo snel mogelijk naar u terug met meer informatie over de kachels van Dik Geurts of over onze andere mogelijkheden, zoals een renovatie van uw schoorsteen of het leggen van prachtige rustieke vloeren in hout of steen.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 10:00 – 17:00
  • Wo 10:00 – 17:00
  • Do 10:00 – 17:00
  • Vr 10:00 – 17:00
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza