Nordic Fire pelletkachel

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Nordic Fire pelletkachel

Een Nordic Fire-pelletkachel staat garant voor een nodige dosis sfeer en gezelligheid in uw woning. Dat komt omdat een pelletkachel van Nordic Fire enorm praktisch en eenvoudig in gebruik is. De pelletkachel van Nordic Fire brandt namelijk bijna geheel zelf. U hoeft alleen de pelletkorrels aan te vullen en de kachel aan te zetten. Daarnaast bedient u een pelletkachel met een afstandsbediening. Wat een gemak!

Kom langs in onze showroom

Een Nordic Fire-pelletkachel koopt u bij een betrouwbare partij

Bij Ambianza hebben we een breed aanbod aan kachels van Nordic Fire. Zit uw ideale Nordic Fire-pelletkachel daartussen? Onze kachels komen in tal van kleuren en vormen, zodat er vrijwel binnen ieder interieur een geschikt exemplaar past. Ga bijvoorbeeld voor authentiek rood met een Nordic Fire 120 Rave. De pelletkachels van Nordic Fire zijn handig in gebruik, zuinig, gaan lang mee en zijn stil. Zo geniet u dankzij de Nordic Fire-pelletkachel van rust en gezellige warmte. Ons gehele aanbod vindt u op de website en in de pelletkachelshowroom. Hier vindt u, naast kachels van Nordic Fire ook kachels en haarden van andere merken, zoals de pelletkachels van MCZ.

Bezoek ons showroom voor meer informatie

Wij begrijpen dat, voordat u een Nordic Fire-pelletkachel aanschaft, u hier graag eerst meer informatie over ontvangt. U kunt de nodige vragen stellen door contact met ons op te nemen en te bellen naar 0183-745 006 of een e-mail te sturen naar info@ambianza.nl. Wilt u graag een aantal brandende pelletkachels bekijken? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Meerkerk, in de omgeving van Utrecht!

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza