Een rookkanaal voor uw pelletkachel

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Pelletkachel rookkanaal

Iedere pelletkachel heeft een goed rookkanaal nodig. De pelletkachel wint steeds meer terrein en is inmiddels een populaire verwarmingsopties waar veel huishoudens voor kiezen. Een dergelijke kachel wordt niet gestook op hout of op gas, maar op pellets. Dat zijn brokken die zijn vervaardigd op basis van houtafval. Pelletkachels zijn heel duurzaam maar moeten met rookkanaal geïnstalleerd worden door deskundige specialisten.

Kom langs in onze showroom

Zorg dat uw pellekachel is voorzien van een goed rookkanaal

Het is absoluut essentieel dat uw pelletkachel is voorzien van een goed rookkanaal. Niet iedere leverancier van dit type kachel beschikt echter over juiste vaardigheden om deze op de correcte wijze te installeren. Vanwege de groeiende vraag worden pelletkachels niet altijd door experts geplaats, wat zelfs brandgevaar kan veroorzaken. Als u zeker wilt zijn van een veilige pelletkachel laat u uw rookkanaal daarom instaleren door Ambianza uit Meerkerk, nabij Utrecht. Als pelletkachel dealers hebben wij namelijk al veel van dit soort kachels geplaatst. Als u graag stookt met pellets bieden wij u ook andere veilige opties aan zoals een pellet inbouwhaard.

Porfiteer van een goed uitgevoerde installatie

Ambianza is dé expert die u nodig heeft om pelletkachel met een betrouwbaar rookkanaal te instaleren. Wij weten hier als pionier op de haardenmarkt namelijk alles over. Maak daarom gebruik van onze diensten. Bespreek uw wensen of stel u vragen door te bellen naar 0183-745 006. Ook kunt u het contactformulier invullen.  

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza