Verouderde houten vloer

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Verouderde houten vloer

Een verouderde houten vloer geeft uw woning warmte en sfeer. Het is een interessante optie wanneer uw vloer toe is aan vervanging. Een verouderde houten vloer is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Met deze vloer waant u zich terug in de tijd. Ambianza in Meerkerk, nabij Utrecht, is hét adres voor de aankoop van dit type vloer.

Kom langs in onze showroom

Een schitterende verouderde houten vloer voor uw woning

Een verouderde houten vloer geeft uw woning karakter en glans. De vloer ziet er als nieuw uit, maar krijgt dankzij de veroudering een doorleefde uitstraling. Ondanks de verouderde uitstraling van het eiken is de vloer van uitstekende kwaliteit en uiterst stevig. Dit maakt hem voor diverse doeleinden geschikt. Maak daarom een keuze uit een van onze rustieke houten vloeren en laat u daarin adviseren door de vloerenspecialist. Wij helpen u graag om de juiste keuze bij uw specifieke wensen te maken.

Kies ook een mooie pelletkachel voor sfeer en warmte

Niet alleen voor een mooie vloer kunt u bij ons terecht. Wij zijn eveneens gespecialiseerd in haarden zoals cv-pelletkachels. Onze kachels zorgen voor meer sfeer en warmte in huis. Een bezoekje aan onze pelletkachelshowroom in Zuid-Holland laat u zien wat er allemaal mogelijk is. De kachels gaan overigens perfect samen met een verouderde houten vloer.

Koop uw nieuwe vloer in onze grote showroom

Wat voor vloer of haard u ook koopt, een aankoop bij ons levert u altijd voordelen op. Zo kiest u uit een veelzijdig assortiment en profiteert u van betrouwbaar en deskundig advies. Onze vakmensen werken uiterst nauwkeurig en doen er alles aan u naar tevredenheid te helpen. Neem voor persoonlijk advies telefonisch contact met ons op via 0183-745 006 of breng een bezoek aan onze showroom.

Waarom Ambianza?

Scherpe prijzen

Snelle service

Grote showroom

Kachels op voorraad

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Laat je inspireren en bezoek onze showroom

Bij Ambianza zetten we uw tevredenheid voorop. Van het gesprek in de showroom tot de werkzaamheden bij u thuis. Wij regelen alles, zodat u geen zorgen hoeft te maken. Wij willen dat u ook bij ons een beetje thuis voelt.

Een grote showroom in Meerkerk

Een passend en betrouwbaar advies

Een gegarandeerde veiligheid

Een volledig ontzorgde installatie

Een stijl die bij ú past

Een maatwerk realisatie

Maak een afspraak