Houtkachel laten installeren

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Houtkachel installeren

Bent u van plan om een houtkachel te laten plaatsen en installeren in uw huis? Dan kunt u uitstekend terecht bij de specialisten van Ambianza. Wij kunnen u van dienst zijn bij de aanschaf van sfeerverwarming en van duurzame woningverwarming. Onze uitgebreide collectie bestaat onder meer uit diverse soorten houtkachels. Bent u benieuwd naar ons complete assortiment? Kom dan eens langs bij ons in de showroom te Meerkerk, waar onze deskundige medewerkers voor u klaarstaan.

Kom langs in onze showroom

Een houtkachel laten installeren gaat eenvoudig en snel

Nadat u met ons deskundige team uw ideale houtkachel heeft uitgekozen, kunnen wij deze voor u in huis plaatsen en installeren. Wij zorgen voor een volledig ontzorgde installatie, zodat u snel van uw nieuwe kachel kunt genieten. Twijfelt u of een houtkachel van speksteen de juiste keuze is voor bij u in huis? Of denkt u nog over een andere verbrandingsmethode? Wij geven u graag een passend advies over wat voor haard of kachel het beste past binnen uw interieur en het beste aansluit bij uw wensen en behoeften.

Een houtkachel door specialisten in huis laten plaatsen

Als u door ons een houtkachel bij u in huis laat plaatsen, bent u verzekerd van een uitstekende service. Bij ons komt de klant namelijk altijd op de eerste plaats en onze enthousiaste medewerkers voorzien u graag van een deskundig advies. Omdat wij veiligheid zeer belangrijk vinden, heeft u bij Ambianza de garantie op een veilige kachel of haard. Wij werken alleen met goedgekeurd materiaal en volgens de meest recente veiligheidsnormen bij het installeren van uw houtkachel. Denk hierbij aan merken zoals Altech en Jacobus.

Voor vragen belt u met onze medewerkers

Als u vragen heeft over onze houtkachels of het installeren van een kachel, neemt u contact met ons op door even te bellen naar 0183-745 006. Onze medewerkers adviseren u met plezier over het in huis laten plaatsen van een houtkachel. U bent van harte welkom in onze showroom aan de Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk. We zijn goed bereikbaar vanuit onder andere Rotterdam, Dordrecht en Utrecht.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Laat je inspireren en bezoek onze showroom

Bij Ambianza zetten we uw tevredenheid voorop. Van het gesprek in de showroom tot de werkzaamheden bij u thuis. Wij regelen alles, zodat u geen zorgen hoeft te maken. Wij willen dat u ook bij ons een beetje thuis voelt.

Een grote showroom in Meerkerk

Een passend en betrouwbaar advies

Een gegarandeerde veiligheid

Een volledig ontzorgde installatie

Een stijl die bij ú past

Een maatwerk realisatie

Maak een afspraak