Houtkachel laten installeren

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Houtkachel installeren

Bent u van plan om een houtkachel te laten plaatsen en installeren in uw huis? Dan kunt u uitstekend terecht bij de specialisten van Ambianza. Wij zijn u van dienst bij de aanschaf van sfeerverwarming en duurzame woningverwarming. Onze uitgebreide collectie bestaat onder meer uit diverse soorten houtkachels. Bent u benieuwd naar ons complete assortiment? Kom dan eens langs bij ons in de showroom te Meerkerk, waar onze deskundige medewerkers voor u klaarstaan.

Kom langs in onze showroom

Een houtkachel laten installeren gaat eenvoudig en snel

Nadat u met ons deskundige team uw ideale houtkachel heeft uitgekozen, plaatsen en installeren wij deze in uw huis. Wij zorgen voor een volledig ontzorgde installatie, zodat u snel van uw nieuwe kachel kunt genieten. Twijfelt u of een houtkachel van speksteen de juiste keuze is voor u? Of denkt u na over een andere verbrandingsmethode? Wij geven u graag een passend advies over welke soort kachel het beste past binnen uw interieur. Een inbouwkachel plaatsen wij bijvoorbeeld feilloos in uw woning.

Een houtkachel door specialisten in huis laten plaatsen

Als u door ons een houtkachel in uw huis laat plaatsen, bent u verzekerd van een uitstekende service. Bij ons komt de klant namelijk altijd op de eerste plaats en onze enthousiaste medewerkers voorzien u graag van een deskundig advies. Bij Ambianza rekent u altijd op een veilige kachel of haard. Wij werken namelijk alleen met goedgekeurd materiaal en volgens de meest recente veiligheidsnormen tijdens het installeren van uw houtkachel. Dat ziet u duidelijk bij een van onze merken, Altech. Ook de houtkachels van JAcobus zijn bijzonder betrouwbaar.    

Voor vragen belt u met onze medewerkers

Als u vragen heeft over onze houtkachels of het installeren van een kachel, neemt u contact met ons op door even te bellen naar 0183-745 006. Onze medewerkers vertellen u graag over het in huis plaatsen van uw houtkachel. U bent van harte welkom in onze houtkachelshowroom nabij Utrecht aan de Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 10:00 – 17:00
  • Wo 10:00 – 17:00
  • Do 10:00 – 17:00
  • Vr 10:00 – 17:00
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza