Showroom voor houtkachels nabij Utrecht

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Houtkachel showroom Utrecht

Als u op zoek bent naar een houtkachel of inbouwhaard komt u naar de showroom van Ambianza in de buurt van Utrecht. Wij zijn een specialist op het gebied van sfeervolle en duurzame alternatieve verwarmingen. Onze deskundige medewerkers hebben alle expertise in huis om u optimaal van dienst te zijn. Als klant staat u bij ons altijd centraal en daarom bent u bij Ambianza verzekerd van voortreffelijke service op maat.

Kom langs in onze showroom

Vind de ideale houtkachel in onze showroom nabij Utrecht

Een houtkachel biedt u de nodige warmte tijdens de koude dagen. Vandaag de dag mogen kachels echter ook zeker gezien worden in uw ruimte. Zo kunt u bijvoorbeeld een vrijstaande houtkachel laten dienen als een ruimteverdeler. Hierdoor heeft u meteen een blikvanger in uw interieur. Wij begrijpen dat u een kachel wenst van uitsluitend de beste kwaliteit met een prachtige afwerking, zoals een houtkachel van speksteen. Voor een houtkachel van hoogwaardige kwaliteit komt u naar de showroom van Ambianza nabij Utrecht. Al onze producten voldoen aan de meest recente veiligheidsnormen. Daarnaast garanderen wij u een snelle levertijd. Dat komt doordat wij beschikken over een uitgebreid magazijn waar een groot aantal van onze kachels en haarden ruim op voorraad staan.

Ontdek de aantrekkelijke prijzen van onze kachels

Voor de aanschaf van een houtkachel komt u in de omgeving van Utrecht naar onze showroom aan de Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan via 0183-745 006 contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza