Vrijstaande houtkachels

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Gerealiseerde projecten

Ambianza heeft een uiteenlopend assortiment aan houtkachels, die vrijstaand ingebouwd kunnen worden. Wij bieden stijlvolle oplossingen aan om uw woning te verwarmen. Houtkachels die vrijstaand geplaatst worden, hebben een aantal voordelen. U hoeft bijvoorbeeld niets te verbouwen in uw huis. Het bijhorende schoner-systeem zorgt dat de kachel weinig onderhoud nodig heeft. Ten slotte hebben veel houtkachels vrijstaand ruimte voor opslag.

Kom langs in onze showroom

Gebruik van houtkachels die vrijstaand geplaatst worden

Houtkachels die vrijstaand zijn geven uw kamer extra dimensie. Wij hebben klassieke en moderne modellen die een stempel op de ruimte drukken. Houtkachels zijn een geweldige optie om uw huis mee te verwarmen. Wij hebben verschillende klassieke en moderne modellen die echt een stempel op hun omgeving drukken. Het stoken met hout verschilt op een aantal relevante aspecten met bijvoorbeeld een gashaard. Vanwege de afwezigheid van fossiele brandstof is een koutkachel, ook vrijstaand model, duurzaam. Het gebruik van hout beperkt uitstoot dusdanig dat het eenvoudig door bomen en planten verwerkt kan worden. Een vrijstaand model houtkachel zorgt dat dan ook dat u op een duurzame manier omgaat met brandstoffen. Ook voor uw hebben wij het perfect model in onze showroom nabij Utrecht.

Breng een bezoek aan onze showroom

Als u een kachel bij ons bestelt, komt er een erkende installateur langs om de houtkachel te installeren. Voor meer informatie over onze kachels en de hieraan gerelateerde services, belt u naar 0183-745 006 of komt u langs in de showroom. Deze vindt u aan de Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk. Wij zijn goed bereikbaar vanuit onder andere Dordrecht, Rotterdam en Utrecht.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 10:00 – 17:00
  • Wo 10:00 – 17:00
  • Do 10:00 – 17:00
  • Vr 10:00 – 17:00
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza