Vrijstaande houtkachels

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Houtkachels vrijstaand

Ambianza heeft een uiteenlopend assortiment houtkachels, zowel vrijstaande als inbouwmodellen. Wij bieden stijlvolle oplossingen om uw woning te verwarmen. Houtkachels die vrijstaand geplaatst worden, hebben een aantal voordelen. Zo hoeft u niets te verbouwen in uw huis en levert het stoken met een houtkachel rendement op. Het schoner-uit-systeem zorgt voor weinig onderhoud. Bovendien hebben de meeste modellen onder de kachel ruimte voor opslag.

Kom langs in onze showroom

Gebruik van houtkachels die vrijstaand geplaatst worden

Houtkachels die vrijstaand zijn geven een extra dimensie aan uw woonkamer. Wij hebben klassieke en moderne modellen die een stempel op de ruimte drukken. Bij ons vindt u uiteenlopende manieren om uw huis te verwarmen op hout. Het stoken met hout biedt vele voordelen boven het stoken met een gashaard. Gas is een fossiele brandstof waardoor de uitstoot niet goed door de natuur verwerkt wordt. Het gebruik van hout beperkt de uitstoot dusdanig dat het eenvoudig door bomen en planten verwerkt kan worden. Een vrijstaand model houtkachel zorgt dat u zuinig omgaat met brandstoffen.

Breng een bezoek aan onze showroom

Als u een kachel bij ons bestelt, komt er een erkende installateur langs om de houtkachel te plaatsen. Voor meer informatie over onze kachels en de hieraan gerelateerde services kunt u even bellen naar 0183-745 006 of langskomen in de showroom. Deze vindt u aan de Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk. Wij zijn goed bereikbaar vanuit onder andere Dordrecht, Rotterdam en Utrecht.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Laat je inspireren en bezoek onze showroom

Bij Ambianza zetten we uw tevredenheid voorop. Van het gesprek in de showroom tot de werkzaamheden bij u thuis. Wij regelen alles, zodat u geen zorgen hoeft te maken. Wij willen dat u ook bij ons een beetje thuis voelt.

Een grote showroom in Meerkerk

Een passend en betrouwbaar advies

Een gegarandeerde veiligheid

Een volledig ontzorgde installatie

Een stijl die bij ú past

Een maatwerk realisatie

Maak een afspraak