Houtkachels vrijstaand

Geef een extra dimensie aan uw woonkamer

Plan uw route

Houtkachels vrijstaand

Ambianza Meerkerk heeft een uiteenlopend assortiment houtkachels, u vindt bij ons zowel vrijstaande als inbouw modellen. Wij bieden stijlvolle oplossingen om uw woning te verwarmen. In ons aanbod ziet u vele prachtige voorbeelden. Wij bieden kachels van modern tot klassiek. Houtkachels die vrijstaand geplaatst worden hebben een aantal voordelen. Zo hoeft u niets te verbouwen in uw huis en levert het stoken met een houtkachel rendement op. Het schoneruitsysteem zorgt voor weinig onderhoud, bovendien hebben de meeste modellen onder de kachel ruimte voor opslag.

Gebruik van houtkachels die vrijstaand geplaatst worden

Bij Ambianza vindt u uiteenlopende manieren om uw huis te verwarmen op hout. Het stoken met hout biedt vele voordelen boven het stoken op gas. Gas is een fossiele brandstof waardoor de uitstoot niet goed door de natuur verwerkt wordt. Het gebruik van hout beperkt de uitstoot dusdanig dat het eenvoudig door bomen en planten verwerkt kan worden. Een vrijstaand model houtkachels zorgt dat u zuinig omgaat met brandstoffen. Voor meer informatie, advies of het bekijken van diverse soorten (vrijstaande) houtkachels, bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom. Onze medewerkers staan u graag bij met advies.

Stijlvolle verwarming
Houtkachels die vrijstaand zijn geven een extra dimensie aan uw woonkamer. Wij hebben klassieke en moderne modellen die een stempel op de ruimte drukken. Als u een kachel bij ons bestelt, komt er een erkende installateur langs om alles te plaatsen. Op deze manier worden kachels, of ze nu vrijstaand of ingebouwd zijn, veilig geplaatst. Voor meer informatie over onze kachels kunt u even bellen naar 0183 – 745 006 of langskomen in de showroom. Deze vindt u aan de Houtstraat 6 in Meerkerk.


Bezoekers van deze pagina bekeken ook informatie over:

Waarom Ambianza?

 • Scherpe prijzen
 • Snelle service
 • Grote showroom
 • Kachels op voorraad

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Houtstraat 6 in Meerkerk

 • Ma Gesloten
 • Di 08:30 – 17:30
 • Wo 08:30 – 17:30
 • Do 08:30 – 17:30
 • Vr 08:30 – 17:30
 • Za 08:30 – 16:00

Onze showroom, úw bron van inspiratie

Uw behoefte staat centraal bij het maken van de beste keuze

 1. Een grote showroom in Meerkerk
 2. Een passend en betrouwbaar advies
 3. Een gegarandeerde veiligheid
 4. Een volledig ontzorgde installatie
 5. Een stijl die bij ú past
 6. Een maatwerk realisatie

Kom naar Ambianza