Terra Stones

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Terra Stones

Terra Stones zijn prachtige stenen voor een exclusieve stenen vloer in de keuken, badkamer of het toilet. De tegels hebben een unieke uitstraling en zijn een aanwinst voor ieder interieur. Ambianza is trotse leverancier van deze plavuizen en voorziet u graag van advies voor uw woning. Kom daarom langs in onze showroom in Meerkerk, nabij Utrecht, en ontdek de mogelijkheden.

Kom langs in onze showroom

Terra Stones: een moderne tegelvloer met eeuwenoude uitstraling

Terra Stones is een voorbeeld van Nederlandse trots. Dat is namelijk een soort die behoort tot de eerste gebakken stenen (estrikken). De uit klei gemaakte plavuis is vaak terug te zien op schilderijen van onze meester-schilders, zoals Rembrandt en van Gogh. Vroeger werden Terra Stones gemaakt van klei, waardoor men beperkt was tot de kleuren rood en geel. Dankzij onze innovatieve materialen en productiewijze kunnen wij deze Raw Stones-stenen met dezelfde uitstraling in hedendaagse kleuren produceren.

Geschikt voor vochtige ruimtes in huis

De maat van de Terra Stones is 20 x 20 centimeter, de dikte van deze steen is 7 tot 8 millimeter. Daarnaast wordt een vloer of wand van Terra Stones voorzien van een moderne beschermlaag. Hierdoor zijn de stenen makkelijk te reinigen en eenvoudig te onderhouden. Ze zijn geschikt voor vochtige ruimtes. Deze stenen zijn ongevoelig voor licht, zijn slijtvast, hebben een hoge belastbaarheid en zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. Mochten de Terra Stones niet uw stijl zijn, dan kunt u altijd kijken bij ons ruime assortiment Castle of Cobble Stones.

Kies een schitterende vloer van onze specialist

De aankoop van vloeren in Meerkerk levert u altijd voordelen op. Zo profiteert u van een uitstekende kwaliteit en allerlei extra services. Al onze vakmensen werken uiterst zorgvuldig en regelen alles voor u. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u tevreden bent en helpen u graag bij het maken van uw keuze tussen de Terra Stones en de Castle Stones of ander materiaal. Bel ons voor informatie of om een afspraak te maken op 0183-745 006. Langskomen in onze showroom in Meerkerk mag ook altijd!

Waarom Ambianza?

Scherpe prijzen

Snelle service

Grote showroom

Kachels op voorraad

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza