Assortiment info

Kom naar Ambianza in Meerkerk voor deskundig advies

Plan uw route

Home » Assortiment info

Assortiment

Bent u op zoek naar een prachtige kachel voor in uw woning? Of wilt u een haard laten inbouwen in uw horecagelegenheid? Wat de situatie ook is, Ambianza in Meerkerk staat klaar voor particulieren én ondernemers die graag extra sfeer en warmte in een ruimte willen brengen. Onze oplossingen zijn naast energiezuinig ook nog eens een eyecatcher in uw interieur.  

Van kachels en haarden tot unieke vloeren

In het assortiment van Ambianza vindt u kachels en haarden van verschillende kwaliteitsmerken. Denk aan gashaarden van DRU en pelletkachels van MCZ om maar een voorbeeld te geven. Daarnaast hebben we ook verschillende vloersoorten beschikbaar, zodat we in één keer uw volledige ruimte onder handen kunnen nemen. Wilt u bijvoorbeeld een boerderijvloer laten plaatsen? Of bent u eerder gecharmeerd van een massief eiken vloer? Het is allemaal mogelijk dankzij onze vloerspecialisten.

Ontdek het gehele assortiment haarden en kachels

Wilt u meer weten over het ruime assortiment van Ambianza in Meerkerk, hét haardencentrum in de wijde regio? Wij helpen u graag verder. Kom langs in de showroom om uw wensen te bespreken. Dan kijken we samen welke haard of kachel het best bij uw ideeën past. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0183-745 006. Dan beantwoorden wij graag al uw vragen.

Als Ambianza doen wij ons uiterste best om alle prijzen op de website actueel te houden. Helaas lukt dit niet altijd door de sterk fluctuerende grondstofprijzen. Onze excuses voor het ongemak! Voor een actuele prijsindicatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Waarom Ambianza?

Scherpe prijzen

Snelle service

Grote showroom

Kachels op voorraad

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 10:00 – 17:00
  • Wo 10:00 – 17:00
  • Do 10:00 – 17:00
  • Vr 10:00 – 17:00
  • Za 8:30 – 16:00

Let op: maandag 5 Augustus t/m zaterdag 10 Augustus zijn wij gesloten. Vanaf dinsdag 13 Augustus hopen wij weer voor u klaar te staan!

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza