Assortiment info

Kom naar Ambianza in Meerkerk voor deskundig advies

Plan uw route

Home » Assortiment info

Een houtgestookte kachel werkt samen met uw CV

Bij Ambianza hebben wij prachtige houtkachels voor de nodige sfeer die samenwerken met een CV . Gaat u bijvoorbeeld voor een CV houtkachel van Nordic Fire Fortuna of gaat uw voorkeur toch uit naar een pelletgestookte kachel? In dat geval kunt u bijvoorbeeld gaan voor een fraaie pelletgestookte CV kachel van Nordic Fire.

Ga voor een authentieke houtgestookte kookhaard

Heeft u een landelijk interieur en zoekt u een extra stukje finesse voor in uw keuken? Dan is een houtgestookte kookhaard dé uitkomst. Een kookhaard kan namelijk een stralend middelpunt in uw woning zijn! Ga bijvoorbeeld voor de Kookhaard La Nordica Rosetta; een ware eyecatcher voor in uw keuken. Combineer deze houtgestookte kookhaard met een houtkachel voor de nodige sfeer die samen kan werken met een CV.

Een prachtige vloer maakt u huis helemaal af

Bij Ambianza kunt u ook terecht voor een mooie stenen vloer. De stenen vloeren van Castle Stones zijn een echte eyecatchter in uw interieur. Ga bijvoorbeeld voor de Bricks, deze handgemaakte stenen laten een stukje Nederlandse cultuur weer opleven. De vloeren kunnen gelegd worden in combinatie met vloerverwarming.

Heeft u een brandende vraag? Wij horen het graag!

Heeft u vragen over het assortiment of een vraag over onze diensten en service? Wij horen het graag! U kunt per mail contact met ons opnemen of ons bereiken op 0183-745 006. Bekijkt u liever een houtgestookte kachel die samenwerkt met uw CV in het echt? Wij zien u graag verschijnen in onze showroom in Meerkerk. Wij geven u en passend en eerlijk advies. Heeft u binnenkort een houtgestookte kookhaard in uw woning of een sfeervolle houtkachel voor uw CV in uw bedrijfspand of restaurant?

Als Ambianza doen wij onze uiterste best om alle prijzen op de website actueel te houden. Helaas lukt dit niet altijd door de sterk fluctuerende grondstofprijzen. Onze excuses voor het ongemak! Voor een actuele prijs indicatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Waarom Ambianza?

Scherpe prijzen

Snelle service

Grote showroom

Kachels op voorraad

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Laat je inspireren en bezoek onze showroom

Bij Ambianza zetten we uw tevredenheid voorop. Van het gesprek in de showroom tot de werkzaamheden bij u thuis. Wij regelen alles, zodat u geen zorgen hoeft te maken. Wij willen dat u ook bij ons een beetje thuis voelt.

Een grote showroom in Meerkerk

Een passend en betrouwbaar advies

Een gegarandeerde veiligheid

Een volledig ontzorgde installatie

Een stijl die bij ú past

Een maatwerk realisatie

Maak een afspraak